Taka oto porada dla właścicieli samochodów aby zostawiali kluczyki blisko drzwi wejściowych żeby złodzieje nie musieli zbyt głeboko do domu wchodzić kiedy chcą was okraść...
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:23
~Velture napisał/a:
W Kanadzie właśnie jest wprowadzana ustawa która przewiduje karę DOŻYWOTNIEGO więzienia na mowę nienawiści w internecie względem mniejszości religijnych, etnicznych, SEKSUALNYCH itp.
Czyli czas skasować konto ?
Tam rządzi taka radykalna wersja Polskiego serduszkowego rządu.
Po co utrudniać życie innym...? Nawet jeśli nie pochwalamy tego co robią...
~Velture napisał/a:
W Kanadzie właśnie jest wprowadzana ustawa która przewiduje karę DOŻYWOTNIEGO więzienia na mowę nienawiści w internecie względem mniejszości religijnych, etnicznych, SEKSUALNYCH itp.
I bardzo dobrze. Wielokrotnie ofiarami tej mowy nienawiści w Kanadzie padają Polacy. Znacznie częściej niż w USA. Kanada to bardziej mentalnie UK i podobna pogarda dla Polaków.
Ajot napisał/a:
I bardzo dobrze. Wielokrotnie ofiarami tej mowy nienawiści w Kanadzie padają Polacy. Znacznie częściej niż w USA. Kanada to bardziej mentalnie UK i podobna pogarda dla Polaków.
czeba było ostać dumu
~REsadER napisał/a:
czeba było ostać dumu
Spokojnie. Mnie to nie bolało, mam grubą skórę.
Mietek7567 napisał/a:
radykalna wersja Polskiego s
O, kolejny członek
Goralenvolku.
;>
Dlaczego wyraz „polskiego” napisałeś jak jakiś Niemiec?
;>
Jeszcze chwila i bycie złodziejem będzie bardziej legalne niż normalna legalna praca....
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie