👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakby komuś wpadła muza w ucho. Oryginalna wersja,nie remix.Poznałem jednego z wykonawców,w okresie jak robił ze mną na zmywaku w UK.
Jak przyszedłem do roboty na zmywak to on "awansował" na tz.prepa.Czyli przygotowywanie półproduktów na kuchnie. Już nie zmywał.
Tak mu się we łbie poprzewracało że zaczął wydawać mi polecenia jak head chef.
A czytać i pisać to tylko imię i nazwisko swoje.
Ale dobry chłopak był.
Pozdrowienia Czimbika.

Jak przyszedłem do roboty na zmywak to on "awansował" na tz.prepa.Czyli przygotowywanie półproduktów na kuchnie. Już nie zmywał.

Pozdrowienia Czimbika.

przypuszczalnie do scalenia; sadol.pl/tym-czasem-u-jozinojebcow-z-bazin-vt553501.htm
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie