👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:28

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
woytasw napisał/a:
Kto nigdy "przypadkiem" nie chwycił laski za dupę niech pierwszy rzuci kamień albo wraca na paradę równości.Za dupę ją chcieli chwycić - cała tajemnica
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Erutlev napisał/a:
Kto nigdy "przypadkiem" nie chwycił laski za dupę niech pierwszy rzuci kamień albo wraca na paradę równości.
Przypomniało mi się jak w szkole średniej była w mojej klasie Kasia takie mocne 8+/10 (było by więcej ale cycki małe miała)
no i w szatni klepnąłem ją w tyłek ona się odwraca więc pokazuję na kolegę Romana ( nie napiszę romka bo powiecie że cygan chodził ze mną do klasy) i mówię że to on, Kasia niewiele myśląc wypaliła mu z liścia.
No to Romek chciał się odegrać i klepnął Kaśkę w tyłek ale ona wiedziała czego może się spodziewać i szybciutko złapała go za rękę. Biedny Romuś dostał z liścia drugi raz.

KlinikaAborcyjna napisał/a:
Przypomniało mi się jak w szkole średniej była w mojej klasie Kasia takie mocne 8+/10 (było by więcej ale cycki małe miała)
no i w szatni klepnąłem ją w tyłek ona się odwraca więc pokazuję na kolegę Romana ( nie napiszę romka bo powiecie że cygan chodził ze mną do klasy) i mówię że to on, Kasia niewiele myśląc wypaliła mu z liścia.
No to Romek chciał się odegrać i klepnął Kaśkę w tyłek ale ona wiedziała czego może się spodziewać i szybciutko złapała go za rękę. Biedny Romuś dostał z liścia drugi raz.![]()
Kasia, jeśli to czytasz, to pokaż cycki! Może zdążyły urosnąć.
freaky napisał/a:
Kasia, jeśli to czytasz, to pokaż cycki! Może zdążyły urosnąć.
Jak nie urosły, to też pokaż.
@KlinikaAborcyjna
Mieliście koedukacyjną szatnię...?
Zazdroszczę...
Mieliście koedukacyjną szatnię...?
Zazdroszczę...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie