👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

podoba mi sie jak laska na wyprostowanych nogach dotknie rekom do ziemi

CYPRIAN napisał/a:
dotknie rekom do ziemi
rekom
rekom
Czym?

Istna ferma lisiczek. Ale jakoś nie wzbudzają mojego zainteresowania... zostawiam je dla dresików. Szybko się nudzą, nie da się porozmawiać, potrafią narobić wstydu wśród znajomych, bywają różne komplikacje związane z bliższym zadawaniem się z nimi, jednym słowem więcej zachodu, niż to warte. Sto razy lepiej znaleźć normalną, inteligentną dziewczynę, byle "chemia" się zgadzała. Poza tym, takie wyp🤬drza kończą w wieku 30-35 lat z twarzą starej kobiety od nadużywania makijażu, więc nie daj Boże się z nimi hajtać...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie