👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Po pierwsze są czarni
Po drugie to amerykanie
Więc co tu się dziwić?
Po drugie to amerykanie
Więc co tu się dziwić?
I po piąte debile z przeciwnej drużyny sami nie byli pewni, czy odpowiedź jest rzeczywiście niepoprawna.

Po szóste niby mają taką zajebistą edukację, prestiżowe uczelnie jak Harvard, a pod względem znajomości geografii są na gorszym poziomie niż XV-wieczni odkrywcy świata...

no jakby na to nie patrzec to europa jest juz praktycznie takim samym krajem jak usa. tylko bardziej zroznicowana walute mamy

Inteligencja to zdolność kojarzenia faktów, mądrość, wiedza ogólna to zupełnie co innego.

Wy się śmiejecie z Murzynów, a te białe dekle też nie znali odpowiedzi na to pytanie... Zauważcie z jakim napięciem wyczekiwali ...

równie dobrze mogło być taka sama odpowiedź białasów po drugiej stronie, bo też kciuki trzymali. Jestem za zamknięciem maków i innego takiego stuffiku, bo popatrzcie jakie tam (_!_) mają.... koszmar taką "laskę" wyrwać

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie