Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
🔥 Tornada w USA - teraz popularne
człowiek bez twarzy
konto usunięte • 2013-12-03, 17:28
Dallas Wiens w wieku 23 lat przeżył poparzenie prądem o wysokim napięciu w trakcie prac remontowych. Podczas malowania ściany kościoła dotknął czołem przewodów wysokiego napięcia, które dosłownie spaliły mu twarz. Lekarze musieli przeszczepić mu płaty skórne, aby zakryć całą przednią część czaszki, ponieważ nie zachował się na niej nawet centymetr zdrowej tkanki.

W 2011 roku mężczyzna przeszedł całkowity przeszczep twarzy.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
LordMrok 2013-12-03, 22:30 2
Potrzebuje sponsora i może iść zdobyć dwa bieguny nie mylić ze zdobyciem bieguna dodatniego i ujemnego ten achivment już ten gostek zdobył i pozbył się twarzy
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-03, 22:53
100mph napisał/a:

i mam rozumieć, że linia 110kV lub większa została zamontowana na ścianie zewnętrznej kościoła a kościół jest GPZtem, którego powierzchnie mierzy się w hektarach?

to po prostu nie była linia wysokiego napięcia

mnie też kiedyś p🤬lnęło w czoło z PBD jak się schylałem do ZK ale tylko odrzuciło aż usiadłem w sumie interesujące uczucie na szczęście to tylko nN było

Elektryka ze mnie nie będzie tłumaczyłam tylko to co usłyszałam. W każdym razie koleś za swoją nieuwagę zapłacił bardzo słono.
Zgłoś
ChybaTy1 2013-12-03, 22:53 37
Zgłoś
lukaszgo3 2013-12-03, 23:18 1
poker face
Zgłoś
Anake 2013-12-03, 23:56 1
pewnie wszedzie sie pcha na krzywy ryj :/
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-04, 0:04
Extreme Makeover Face Edition. Cieszę się, że jestem szarym, zwykłym człowieczkiem.
Zgłoś
Penis_Rodman 2013-12-04, 0:07
z twarzy podobny zupełnie do nikogo
Zgłoś
TrickerPL 2013-12-04, 0:24 1
przycisk samodestrukcji na 1 focie
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-04, 3:27 8
Zgłoś
joystik1337 2013-12-04, 9:26 1
Przyszedł do Kościoła i spaliło mu twarz. Radujcie się i chwalcie Pana.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-04, 12:21
hogg napisał/a:

Obrazek

Powinieneś się zastanowić nad praktyką u dr Szczyta Etat gwarantowany!
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-04, 13:14
wiedziałem że go skądś kojarze
Zgłoś
guteksk 2013-12-04, 16:10
Nie wiem czego sie tak czepiacie ? Ostatnio leciało w tv podajże w TTV gosc pracował wlasnie przy kosciele i go dupło. . . Większość z was pewnie ma doczynienia z napięciem rzędu 1.5v paluszek z pilota. . . Gość nie widzi jedno oko ma usunięte a drugie jest póki co nie do podłączenia. . . Pozdrawiam
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-04, 17:47
guteksk napisał/a:

Nie wiem czego sie tak czepiacie ? Ostatnio leciało w tv podajże w TTV gosc pracował wlasnie przy kosciele i go dupło. . . Większość z was pewnie ma doczynienia z napięciem rzędu 1.5v paluszek z pilota. . . Gość nie widzi jedno oko ma usunięte a drugie jest póki co nie do podłączenia. . . Pozdrawiam

Takie przypadki tylko przy/w kościołach
PS. Mam do czynienia z napięciem do 20kV. Nie raz pracowałem pod napięciem ... i żyję
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2020-12-26, 6:58 41

Jeździł na podnośniku za blisko słupa i łuk elektryczny go popieścił....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem