Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
człowiek bez twarzy
konto usunięte • 2013-12-03, 17:28
Dallas Wiens w wieku 23 lat przeżył poparzenie prądem o wysokim napięciu w trakcie prac remontowych. Podczas malowania ściany kościoła dotknął czołem przewodów wysokiego napięcia, które dosłownie spaliły mu twarz. Lekarze musieli przeszczepić mu płaty skórne, aby zakryć całą przednią część czaszki, ponieważ nie zachował się na niej nawet centymetr zdrowej tkanki.

W 2011 roku mężczyzna przeszedł całkowity przeszczep twarzy.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-12-03, 17:39 47
Zgłoś
FrasQs 2013-12-03, 17:46 24
I tak przystojniejszy odemnie..
Zgłoś
yogi 2013-12-03, 18:32 3
No dobra, a widzi?
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-03, 18:32
I tak się w lustrze nie przejrzy.
Zgłoś
Jackofspam 2013-12-03, 18:38 2
Nie ma co sie śmiać ostatnio nachyliłem się nad silnikiem żeby posłuchać która szklanka stuka i z przewodów WN przeskoczyła mi iskra na brodę , przygryzłem se język, szczenka bolała mnie przez ponad godzinę i głowa aż nie poszedłem spać, więc sadole nie radzę przepuszczać prądu przez głowę
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-03, 18:41 1
yogi napisał/a:

No dobra, a widzi?

a zastanów się logicznie cała twarz została spalona, to jak może widzieć po przeszczepie?

btw. nie słyszałam o przeszczepie gałek ocznych...

FrasQs napisał/a:

I tak przystojniejszy odemnie..

A które zdjęcie masz na myśli ?
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-03, 18:52 6
Niewierna c🤬tka oblana kwasem w akcie sprawiedliwości.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-03, 19:01 4
Malował kościół i prąd go przypiekł? Ha! Buk tak chciał
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-03, 20:04 4
Zastanawia mnie jedno - po co linie wysokiego napięcia w kościele? Ukryty GPZ w katakumbach?
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-03, 20:18
typ dostał twarz od polaka btw
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-03, 20:27 2
100mph napisał/a:

Zastanawia mnie jedno - po co linie wysokiego napięcia w kościele? Ukryty GPZ w katakumbach?

to była ściana zewnętrzna
Zgłoś
wojniz2 2013-12-03, 21:51 8
prąd o wysokim napięciu.... ech wy humaniści.
Zgłoś
Bozzarr 2013-12-03, 22:00
fejk to nie on , koszule ma inną
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-03, 22:26 1
lorris napisał/a:

to była ściana zewnętrzna

i mam rozumieć, że linia 110kV lub większa została zamontowana na ścianie zewnętrznej kościoła a kościół jest GPZtem, którego powierzchnie mierzy się w hektarach?

to po prostu nie była linia wysokiego napięcia

mnie też kiedyś p🤬lnęło w czoło z PBD jak się schylałem do ZK ale tylko odrzuciło aż usiadłem w sumie interesujące uczucie na szczęście to tylko nN było
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem