👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeśli facet/babka obok Ciebie wymiotuje pamiętaj jedno... Nie otwierać ust

Sadol ryje banie, ostatnie o czym bym pomyślał to, że będzie to film o rzyganiu
mygyry napisał/a:
Sadol ryje banie, ostatnie o czym bym pomyślał to, że będzie to film o rzyganiu
Też się zastanawiałem dlaczego na Harda tego nie dali a tu się okazuje, że to tylko rzyganie.

No i pełna profeska, muzyka, dobre zwolnione tempo. Takie materiały mogę oglądać bez przerwy.
i tak właśnie powstają kwaśne deszcze
podpis użytkownika
"Wszyscy wiedzą, że jego humor został wykuty w Auschwitz"
limak - Silent Partner - Tidal Wave
limak to jest darmowy kawalek z youtube do pobrania tutaj : youtube.com/audiolibrary/music wpiz silent partner tidal wave i juz
limak to jest darmowy kawalek z youtube do pobrania tutaj : youtube.com/audiolibrary/music wpiz silent partner tidal wave i juz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie