📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:15
🔥
Szybka karma na śląsku
- teraz popularne

Można się śmiać, że stare Uno, czy Corsa, ale ja tam lubię gości z pasją, niezależnie od tego, czy akurat jest to moja pasja. Do tego fajną panię wykombinował do filmu.

@hfbnmiuytp
Dalem ci piwo bo masz racje, ale to ma właśnie do siebie pasja.
Dalem ci piwo bo masz racje, ale to ma właśnie do siebie pasja.

Robić to co się kocha, kochać to co się robi. Prosty przepis na szczęśliwego człowieka.

"najlepsza jakość muzyki" - ta pewnie z tych nut co puszczali .mp3 128kbps
Siedziałem kiedyś w DIY audio nie byłem profesjonalistą choć moimi projektami niektórzy się zachwycali.
Nigdy nie robiłem zabudowy w samochodach ale technika jest podobna i co mi uwagę przykuło - "wzmocnienie" obudowy na szpilkach (pręt gwintowany). Masakra - poprawa sztywności znikoma przy tylu "osiemnastkach ta obudowa będzie pracować jak dodatkowy głośnik. Powinny być wykonane gęsto przegrody z płyt MDF. Nie pytam o obliczenie pojemności obudowy pod głośniki w oparciu o parametry T-S głośników. Widzę duże chęci i pomysł ale brak staranności.
Nigdy nie robiłem zabudowy w samochodach ale technika jest podobna i co mi uwagę przykuło - "wzmocnienie" obudowy na szpilkach (pręt gwintowany). Masakra - poprawa sztywności znikoma przy tylu "osiemnastkach ta obudowa będzie pracować jak dodatkowy głośnik. Powinny być wykonane gęsto przegrody z płyt MDF. Nie pytam o obliczenie pojemności obudowy pod głośniki w oparciu o parametry T-S głośników. Widzę duże chęci i pomysł ale brak staranności.
Pooglądajcie sobie co amerykańce potrafią robić.. Pan z filmu wymięka na starcie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie