głowonóg napisał/a:
pewnie ze ślunska.
ja, bo tam są same brudasy, bo ktoś w końcu musi pracować, żeby było z czego utrzymywać takich nierobów jak głowonóg i jego ż🤬dowska rodzina
Znając moje szczęści spotkam go w tramwaju jadąc na uczelnię...
Ja: Bo to poj🤬e...
podpis użytkownika
Diewczyna: Dlaczego Ty ciągle oglądasz tego harda!?Ja: Bo to poj🤬e...
Cytat:
Gdzie ty go znalazłeś ?Znaleźione nie kradzione.
podpis użytkownika
Bóg, Honor, Ojczyzna"Ludzie, którzy nami rządzą, są kimś gorszym od komunistów...Są głupcami"
P🤬le obie wasze Polski...

na początku myślałem że na pierwszym obrazku pokazuje swoją pałe

głowonóg napisał/a:
pewnie ze ślunska.
Odp🤬l się od Śląska warszawiaku w rurkach.
podpis użytkownika
Death solves all problems - no man, No_Problems.

@Fanatyczny, spoko, widze że ty nigdy nie zap🤬lałeś, jak byś na prawdę zap🤬lał to byś znał tą chwilę, siadasz głodny, bo nie miałeś czasu niczego op🤬lić, jesz, palisz fajke, nie myślisz czy jebiesz potem czy jesteś up🤬lony smarem/kurzem/węglem, cieszysz sie z tego jaka to kanapka jest zajebista a najtańsze fajki smakują jak cygara.
A, c🤬j Ci w dupę, idź weż hajs od matki/ojca na nowe rurki, i ciesz się, bo ktoś musi zap🤬lać.
Ps. ze śląska nie jestem(całkowicie druga strona), ale boli mnie, sposób w jaki to traktuje się dzisiaj uczciwą pracę.
A, c🤬j Ci w dupę, idź weż hajs od matki/ojca na nowe rurki, i ciesz się, bo ktoś musi zap🤬lać.
Ps. ze śląska nie jestem(całkowicie druga strona), ale boli mnie, sposób w jaki to traktuje się dzisiaj uczciwą pracę.
Ale paznokcie obcina

podpis użytkownika
Szacunek dla tych ludzi, którzy musieli się trudzić, żeby wyjść na powierzchnię, poczuć powietrze rześkie