👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I wyobraźcie sobie, że teraz taki wszedłby do tramwaju lub autobusu..

On nie jest taki brudny, bo się nie mył tyle lat. Jak to mówią: "po jakimś czasie brud sam odpada"
W jego przypadku mamy do czynienia z grubym, zrogowaciałym naskórkiem, który wytworzył się w związku z wykonywaną pracą prawdopodobnie w pyle (hełm na głowie) i chodzeniem na boso. Koleś może chodzić na boso po rozżarzonych węglach albo albo przypalać się pięcioma papierosami i nic nie poczuje

Jebnę klasykiem: Od brudu jeszcze nikt nie umarł, a woda niejednego już zabrała

Myślałem, że na pierwszej fotce pokazuje syf pod napletem. Mam nadzieję że wszystko ze mną dobrze.

trudno mówić o myciu jak koleś git żyje w klimacie księżycowym.

głowonóg napisał/a:
pewnie ze ślunska.
pewnie twój stary z warsafki

szklanka napisał/a:
ze śląska? Niee
z daleka widać że gorol![]()
jedni i drudzy siebie warci, i po Polsku wysłowić się nie potrafią

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie