📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:33

zwierzak30 napisał/a:
A wystarczyłoby kilka garści soli. USA.
Zawsze trzymam w domu 5kg soli na wszelki wypadek. Na przykład w razie gdyby któregoś dnia rano pojawiła się gołoledź na moim 200m2 podjeździe.
Bo zasypanym trawnikiem nie dało się?
Swoją drogą ciekawe jak by to wyglądało gdyby nikogo w domu nie było? <- pytanie retoryczne
Swoją drogą ciekawe jak by to wyglądało gdyby nikogo w domu nie było? <- pytanie retoryczne
Siberian_Meat_Grinder napisał/a:
Zawsze trzymam w domu 5kg soli na wszelki wypadek. Na przykład w razie gdyby któregoś dnia rano pojawiła się gołoledź na moim 200m2 podjeździe.
Kup to.
Postaw w magazynie.
Zapamiętaj że masz.
I twoje 200m2 będzie zabezpieczone .

Taki mondrala,a taki gupi.

zwierzak30 napisał/a:
Kup to.
Postaw w magazynie.
Zapamiętaj że masz.
I twoje 200m2 będzie zabezpieczone .
od ośmiu lat nie miałem gołoledzi na podjeździe (a i to była to jakaś popierdółka) ... idąc tym tokiem myślenia powinienem kupić traktor i trzymać w garażu, bo za dekadę może zostanę rolnikiem? Łapiesz aluzję?

Fake sciema albo amerykanskie debile bo obok trawnik śniegiem zasypany co za problem bokiem 5 metrów dalej ale chodzi o FILMIK co by były LAJKI
@Muhannad
Nie ściema, tylko tam ludzie wiedzą, że jak ktoś ma przy domu trawnik to nie do jeżdżenia autem, tylko kosiarką ;-P A do jeżdżenia autem jest podjazd.
Jedyne roślinki w okolicy i mają rozjeździć?
Nie ściema, tylko tam ludzie wiedzą, że jak ktoś ma przy domu trawnik to nie do jeżdżenia autem, tylko kosiarką ;-P A do jeżdżenia autem jest podjazd.
Jedyne roślinki w okolicy i mają rozjeździć?
Przeciętny brytyjczyk czy amerykanin nie ma pojęcia że sól jest rozwiązaniem....
Sorry ale oni myślą że to czarna magia - kiedyś pomogłem starszej pani na podjeździe będąc w UK..>
Prosiła o zrobienie zakupow bo nie może wyjsć z domu ze względu na oblodozny podjazd.
Posypałem jej to solą....
"What kind of sorcery is this" ?
Sorry ale oni myślą że to czarna magia - kiedyś pomogłem starszej pani na podjeździe będąc w UK..>
Prosiła o zrobienie zakupow bo nie może wyjsć z domu ze względu na oblodozny podjazd.
Posypałem jej to solą....
"What kind of sorcery is this" ?

Siberian_Meat_Grinder napisał/a:
mi tam sól przywożą na wiosnę wywrotką i
czego latem nie zużyję do jedzenia, to resztę wyp🤬zielę zimą na chodnik lub dojazd,
na szczęście, lekkie zimy mamy ostatnio tak że wystarcza
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie