👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biorąc podmywane to w jakim „kraju” mieszka ten gość to nie ma się co dziwić. Tym bardziej przy kontakcie z sowiecką milicją. Przynajmniej wiadomo że nie skuli go za chlanie w robocie, bo sami by musieli beknąć jak każdy rusek.
Zdecydowanie młot w przynajmniej dwóch znaczeniach tego słowa.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Kadyrowskie bałkańskie brudasy to jeden z gorszych podgatunków kacapa stepowego
majeńka napisał/a:
Zdecydowanie młot
Masz na myśli to, że był nagrywany?
A wiedział o tym? Tylko to pozwalałoby go tak nazwać.
Bez tego to zwykła taktyka zatrzymanego - przestępcy czy też nie.
Bez nagrania dowodziłby, że został pobity przez policję.
I to dość skutecznie - wszak obdukcja potwierdzałaby jego słowa.
walnął się w łeb a jego kumpel już się drze do policjanta, "co robisz?"

Na posterunku w USA by tak się nie dało - przebiłby się na drugą stronę ściany.
Bul_od_bytu napisał/a:
Kadyrowskie bałkańskie brudasy to jeden z gorszych podgatunków kacapa stepowego
Od kiedy Czeczenia leży na Bałkanach?
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Nemrod90 napisał/a:
Od kiedy Czeczenia leży na Bałkanach?
Słuszna uwaga. Miało być uralskie, ale z wrodzonej sympatii do regionu napisałem bałkańskie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie