On tylko zmienia ubarwienie, jak się stresuje. Jak kameleon

Pandianiemu przydałby się jakiś antyperspirant ale nie w sprayu czy w sztyfcie, a najlepiej w wannie
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem

podpis użytkownika
Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiśćwierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
postawić by go na trawniku to by ogródek podlewał :3
podpis użytkownika
Lepiej być faszystą niż pedałem.
każdy by się spocił, gdyby tak szybko mówił, ruszał głową i gestykulował
sam z natury jestem potliwy ale patrze, że jak zwykle inni mają gorzej

ja mam gorzej uwierzcie mi, poce sie jak sk🤬ysyn
podpis użytkownika
ŁO K🤬A! JA TO NAPRAWIE W MORDE J🤬E!
Koleś pewnie jest po dużym wysiłku fizycznym, po którym był pod prysznicem, a że nie można ochłodzić organizmu w dwie sekundy to ten (organizm) nadal był przystosowany do wysokich obrotów i stąd ten pot.
Do tego może dojść nieklimatyzowana sala i fakt że sportowcy mają lepszą termoregulację (między innymi więcej wydzielają potu). i jeszcze założył koszulę która uwydatnia efekt i potem się nabijają ludzie bez wyrozumienia
Do tego może dojść nieklimatyzowana sala i fakt że sportowcy mają lepszą termoregulację (między innymi więcej wydzielają potu). i jeszcze założył koszulę która uwydatnia efekt i potem się nabijają ludzie bez wyrozumienia

+ ten znany wszystkim efekt,ktory powoduje,ze po zauwazeniu pierwszej kropli potu produkuje sie ze stresu kolejna itd itd ...

szczerze to wśród sportowców to normalna sprawa, może za wyjątkiem Polskich piłkarzy a to z oczywistych względów...