Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
człowiek uczy się całe życie
Konto usunięte • 2016-01-02, 9:42
Na rozpoczęcie roku dowiedziałem się ciekawej rzeczy. na świecie są 2 typy kobiet, k🤬y i damy... Na pierwszej randce dama da ci dupy ale loda nie zrobi bo będzie k🤬ą. Bo tylko k🤬y obciągają facetowi przed 3 randką... Powiedziała dama która ciągła laskę połowie miasta... I weź tu k🤬a zrozum kobiety
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-02, 10:50 14
Rzuciła?... trudno, dopiero 02 stycznia... będzie lepiej.
Zgłoś
mygyry 2016-01-02, 11:05 13
Najczęściej o k🤬ach mówią ci, którzy laski do łóżka nie umieją zaciągnąć i p🤬lą o prawdziwej miłości (skrajnie naj🤬e się nie liczą)
Zgłoś
Dzisiaj 2016-01-02, 11:31 30
no tak - k🤬y... jeszcze zapomniales napisac, ze 99% lasek leci na hajs i są zwykłymi szmatami, a taki wrazliwy, dobry i kochajacy chlopak ciągle samotny.

get a lajf
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-02, 11:57
Niech zgadnę, mieszkasz w Sosnowcu albo w Radomiu?
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-02, 12:03 3
"ciągła to ciągła", na c🤬j drążysz temat.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-02, 12:28
koniosraj napisał/a:

Niech zgadnę, mieszkasz w Sosnowcu albo w Radomiu?

popatrz i się dokształć w geografii ;]
Zgłoś
Halman 2016-01-02, 12:33 1
zostań gejem
Zgłoś
eunstachy 2016-01-02, 12:44 13
mygyry napisał/a:

Najczęściej o k🤬ach mówią ci, którzy laski do łóżka nie umieją zaciągnąć i p🤬lą o prawdziwej miłości (skrajnie naj🤬e się nie liczą)

Wręcz przeciwnie, jeśli facet potrafi zaciągnąć babę do łóżka (wielokrotnie już na pierwszej randce się udawało ) ten wie, że wszystkie baby się sypią, i są k🤬ami, tylko tak p🤬lą, że nie są łatwe. Prawda jest taka, że jak odpowiednio podejdziesz kobietę, to da Ci bez problemu.

podpis użytkownika

Fuck Her Right in the Pussy.
Zgłoś
Gregori 2016-01-02, 13:18 1
Bawimy się jak damy, jak nie damy to się nie bawimy.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-02, 15:05
eunstachy napisał/a:

Wręcz przeciwnie, jeśli facet potrafi zaciągnąć babę do łóżka (wielokrotnie już na pierwszej randce się udawało ) ten wie, że wszystkie baby się sypią, i są k🤬ami, tylko tak p🤬lą, że nie są łatwe. Prawda jest taka, że jak odpowiednio podejdziesz kobietę, to da Ci bez problemu.

Czyli jeżeli dobrze rozumiem - masz żal że zar🤬ałeś?
Zgłoś
MaratHS 2016-01-02, 16:03 8
Czy tylko ja jestem jedyny na sadolu, który nadal wierzy, że są jeszcze rozsądne i porządne dziewczyny?

podpis użytkownika

"To nasze podejście do życia determinuje podejście życia w stosunku do nas."
~Earl Nightingale
Zgłoś
KrisCFC 2016-01-02, 16:51 3
AdiOsAmigos napisał/a:

Powiedziała dama która ciągła laskę

Ciągła to może być linia...

podpis użytkownika

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-02, 17:55
eunstachy napisał/a:

Każdą idzie zaciągnąć do łóżka, tylko nie na wszystkie działa to samo.
Tylko większość ciemniaków a szczególnie tych żyjących ze swoją "ukochaną" sobie wmawia inaczej.

I jest wesoło, dopóki nie zdasz sobie sprawy,że obojętnie jakiej sobie "porządnej" nie poszukasz to i tak k🤬a* mniejszego lub większego kalibru będzie ci dzieci rodzić.

*Nie, moja matka nie jest k🤬ą - kilkadziesiąt lat temu było troszeczkę inaczej.
Zgłoś
Konto usunięte 2016-01-02, 20:21
K🤬a, jeśli nie masz c🤬jowej bajery i masz wolną chatę to z melanżu bez problemu 3/4 panienek wyciągniesz na lody (a jak moralnie do tego podchodzisz to już kwestia indywidualna, ja jestem o tyle jebnięty, że nie mam problemu, by mi panna lachę zrobiła, ale jebnąć raczej nie jebnę po 1 nocy - jedno kwestie moralne + dochodzi bezpieczeństwo).
A jeśli panna nie chce ci zrobić lodzika po dobrej minietce to albo jest jakaś jebnięta albo jest właśnie nic nie wartą suką.
Też na nowy wyrwałem, jeszcze chciała bym ją jebnął, jednocześnie mówiąc, że pierwszy raz ktoś ją tak wyciągnął. Klasyka

Wszystko się sprowadza do tego, by sobie znaleźć w miarę normalną i r🤬ać na tyle dobrze, by nie myślała o głupotach.
Zgłoś