👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hehe.
Jak mawia przysłowie: "Prawdziwy kebab piecze dwa razy".
Współczuję srania następnego dnia.
Jak mawia przysłowie: "Prawdziwy kebab piecze dwa razy".
Współczuję srania następnego dnia.

Co z tego że popija mlekiem jak jest dupa, a nie chilihead. Ktoś kto się zna i próbuje trochę na ostrych sosów, przypraw i papryk, wie dość dobrze na co może sobie pozwolić i na co stać taką papryczkę.
Tylko głupek rzuca się na takie testy po spróbowaniu tabasco (bo reakcji podejrzewam, że co najwyżej tabasco próbował)... niech lepiej sobie chłopak zwykłego pieprzu używa, a ostre przyprawy zostawi prawdziwym chiliheadom.
Tylko głupek rzuca się na takie testy po spróbowaniu tabasco (bo reakcji podejrzewam, że co najwyżej tabasco próbował)... niech lepiej sobie chłopak zwykłego pieprzu używa, a ostre przyprawy zostawi prawdziwym chiliheadom.
Jak ja keczupu ostrego używam do dla mnie jest hardkor.
Ale słyszałem że ktoś umarł od takich papryczek kiedyś.
Ale słyszałem że ktoś umarł od takich papryczek kiedyś.

koko najlepszy jest jad kiełbasiany; )
zostaw kiełbasę w worku przez dwa dni na słońcu i masz gotowy wywar, polecam 2 łyżki do soku ; D
zostaw kiełbasę w worku przez dwa dni na słońcu i masz gotowy wywar, polecam 2 łyżki do soku ; D

Przeca podpuścili go do filmiku, on sam z siebie nigdy by jej nie spróbował.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie