Czołowe zderzenie i latający rusek, któremu włączył się napęd 4x4 w drodze na pobocze. Od 0:15
źródło:
ochevidets.ru/rolik/66436/
PS. W 0:03 widać ceny paliw w Moskwie. W zależności od rodzaju paliwa to jest od 27,60 do 31,40 rubli za litr (widać ceny nie widać rodzaju). Licząc to po kursie średnim wychodzi 2,42-2,75 zl za litr benzyny czy oleju napędowego...
konto usunięte
2014-06-01, 14:02
@UP
Ty jestes glupim Ciulem.
oprocz Usa, rosji, jeszcze napisz jak paradoksalnie tanie paliwo jest w zjednoczonych emitratacg czy w arabi saudyjskiej.
Bo jakos niemcy to do polski cisna po wache a panst europejskich paliwo mam najtansze !!
Zwolennik niezapinania pasów.
cena jaka ci wyszła, jest caną za benzyne 92, albo to cena na dzikich stacjach, bo normalnie na stacjach kosztuje ok 3,5zł za litr benzyny 95 jak i NO
Oszukać przeznaczenie - Russian edition
Nie będę teraz każdego cytował co pisał o benzynie, ale w Polsce benzyna jest bardzo tania, w np. Niemczech jest droższa o ok. 1 zł od naszej, ale proporcjoalnie w stosunku do ich zarobków jest taniej, a co dopiero w Polsce.
Może i tańsze, ale próbowaliście na nim jechać? Siarki tam więcej niż benzyny
konto usunięte
2014-06-02, 14:05
@06badoch98
Jeszcze napisz, ze w Noewegi benzyne maja drozsza dwukrotnie, ale pamietaj, ze oni zarabiaja 5 razy wiecej.
@baja12323
mylisz się kolego na lukoil cena za litr ropy wynosi 33.60 rubli (3.02zł), a cena 95 to 34 ruble (3,06zł). Wiem to bo często jestem w Rosji ( tak tankuję tam samochód).
Gadacie, jeżdżę po ropę do Mamonowa na NefteGAZ. Mają lepszą niż w Polsce, dlatego że w naszej jest od zarąbania ekododatków a tamta ma o wiele więcej cetanów
Deal with it!
Sadistic Expert