Życie kierowcy Daci zmieniło się o 180stopni. Kierunek jazdy też.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:49
Słowa autora materiału nt. kierowcy Dacii:
Zasnął za kierownicą, przeżył. Pierwsze 5 min. od zderzenia był u "bram św. Piotra", ale przyjechała karetka i zawrócili Go z tej drogi i przywrócili do żywych. 42 dni na wyciągach. Totalnie połamany.
Zasnął za kierownicą, przeżył. Pierwsze 5 min. od zderzenia był u "bram św. Piotra", ale przyjechała karetka i zawrócili Go z tej drogi i przywrócili do żywych. 42 dni na wyciągach. Totalnie połamany.
Ja jak widzę gdy ktoś wyprzedza i jedzie na czołówkę to od razu dodaje gazu. Kiedy zaczyna mrugać światłami i trąbić to czuje że jest to i zamykam oczy i puszczam kierownice. Niestety ciągle wszyscy tchórząc i uciekają ale do czasu kiedy znajdę tego swojego odważnego i jedynego
Henta napisał/a:
Ja jak widzę gdy ktoś wyprzedza i jedzie na czołówkę to od razu dodaje gazu. Kiedy zaczyna mrugać światłami i trąbić to czuje że jest to i zamykam oczy i puszczam kierownice. Niestety ciągle wszyscy tchórząc i uciekają ale do czasu kiedy znajdę tego swojego odważnego i jedynego
a jakim Tirem jezdzisz?
Sandvinik napisał/a:
a jakim Tirem jezdzisz?
Kazdym , ktory sie zatrzyma przy lesnym parkingu .
Jak tam chciał obejrzeć YT to bym sobie wszedł na YT k**** jego mać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie