Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Postaw kawę Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:34
Sonal 2017-05-15, 10:47 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
tarcer123 2017-05-15, 12:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-15, 12:19
myszkamiki69 napisał/a:

jak widzę takiego co siedzi na zderzaku to mam ochotę jebnąć takiemu ze łba w kichola

To chodz i mi jebnij, dawaj !
Zgłoś
MorszczuK88 2017-05-15, 12:21 2
Zgłoś
Talbot0 2017-05-15, 13:24
Tracer123 obstawiam że niepewne ruchy kierownicą plus kupa w gaciach zadecydowały o tym zdarzeniu
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-15, 14:03
@dr_dex
mnie obchodzi więc zamknij dupe
Zgłoś
Domanoid 2017-05-15, 14:08 5
Sprawca to też kobieta...

Zgłoś
eMJay8086 2017-05-15, 14:09 5
@tarcer123
"Ale do zderzenia doszło głównie z winy fatalnego stanu technicznego białego peugeot"

Do zderzenia doszło tylko i wyłącznie z winy wyprzedzającego, który nie zachował specjalnej ostrożności, no i być może złamał kilka zakazów
Zgłoś
tarcer123 2017-05-15, 14:39
Zgłoś
waloos 2017-05-15, 14:42 1
Zgłoś
zairland 2017-05-15, 15:18
Do zdarzenia doszło z powodu małej prędkości srebrnego samochodu, który sprowokował kierowcę białego samochodu do wyprzedzenia na zakręcie. A biały peguocik musiał hamować ręcznym, standardowa procedura której uczą nawet policjanci w razie awaryjnego hamowania. Polecam- działa w większości przypadków np. gdy sarna wyskoczy na jezdnię.
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-15, 17:12
@waloos
Nie uwzględniasz jednego.
Takie przerwy miał by sens, gdyby samochód jadący z przodu, tak samo jak samochód jadący z tyłu zatrzymywały się w uładmku sekundy.
Uznajmy, że samochód A jedzie z przodu, samochód B z tyłu. Odstęp 10m. Jadą 140km/h
A hamuje, B zaczyna hamować po sekundzie.
W ciągu tej sekundy A zmniejszył prędkość do 130km/h, średnia różnica ich prędkości w czasie owej sekundy to 5km/h.
Samochód A zbliżył się do samochodu B o niecałe 1,5m.
Ba, w ruchu miejskim jest potrzebny większy odstęp na czas reakcji niż przy prędkościach autostradowych, z bardzo prostego powodu, energia kinetyczna samochodu rośnie do kwadratu- przy 140 samochód po pierwszej sekundzie wyhamuje do 130, przy 40 wyhamuje do nie wiem, 10.
Liczby są przykładowe i niczym nie poparte, ale ukazane zależności są jak najbardziej prawdziwe.
Dziękuję i pozdrawiam, naucz się myśleć
Zgłoś
tarcer123 2017-05-15, 18:07 1
Ojej jakie eksperty.
Zgłoś
waloos 2017-05-15, 19:16
Zgłoś
konto usunięte 2017-05-15, 20:20
MArcin911 napisał/a:

Uuuuu zapieczone zaciski z przodu przez co tył za mocno hamował. Miałem ten sam problem. Po zregenerowaniu zacisków problem ustał.

Tutaj tez ustał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem