📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:17

Kretyn wyprzedza na zakręcie i na zakazie, prawidłowo jadąca babka zmuszona jest do gw🤬townego hamowania przez co wpada w poślizg a nagrywający jedzie zbyt blisko zderzaka (jak to u nas powszechne), żeby skutecznie wyhamować - kumulację tutaj mamy proszę państwa.

jak widzę takiego co siedzi na zderzaku to mam ochotę jebnąć takiemu ze łba w kichola
Ciekawa sprawa, wydawało mi się że samochód taki jak 206 ma ABS a tu blokada jakby ktoś ręczny do pionu postawił.
Oczywiście kobieta bez winy, ale nie potrzebnie zablokowała koła, mogła walić do rowu z lekkim hamowaniem.

vass, mogła walić do rowu z lekkim hamowaniem?
Rozwaliła by samochód, tamten wyprzedzający by sp🤬zielił i baba z kłopotem zostaje.
Jak przeżyła i nic jej nie jest, to dobrze zrobiła, że wbiła się w takiego.
Nie wie kiedy wyprzedzać, lub z przeciwka zmusza do zjechania na pobocze, to uj mu

Jak przeżyła i nic jej nie jest, to dobrze zrobiła, że wbiła się w takiego.
Nie wie kiedy wyprzedzać, lub z przeciwka zmusza do zjechania na pobocze, to uj mu
Uuuuu zapieczone zaciski z przodu przez co tył za mocno hamował. Miałem ten sam problem. Po zregenerowaniu zacisków problem ustał.
"Jak przeżyła i nic jej nie jest, to dobrze zrobiła"
a jakby nie przeżyła to by źle zrobiła, można zamykać temat

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie