To pewnie był jeden z tych co to "jeżdżą szybko i bezpiecznie".
FLODAM napisał/a:
efekt? czołówka z tirem przewożącym koparkę i zapłon auta.
Przewoził koparkę- to rozumiem, ale po cholerę on wiózł tym Tirem układ zapłonowy?!
szef każe,kierowca musi,pewnie szef jakiegoś klasyka przywracał do swietności,może np caro atu plus.
b................3
2019-03-26, 18:54
Diesel by się nie zapalił
C................s
2019-03-26, 20:40
Gdzie Wy się ludziska wiecznie śpieszycie?
up ci co na rano robią
bo pieniądze bo podupić
taki wyścig szczurów
polityka i kościół wam to wgrał w łeb tępy
Salieri16000 napisał/a:
Przewoził koparkę- to rozumiem, ale po cholerę on wiózł tym Tirem układ zapłonowy?!
do wszystkiego się dop🤬lisz?
Salieri16000 napisał/a:
Wypisywał efekty, tylko skończony idiota tego nie zrozumie.
podpis użytkownika
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODP🤬LONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE K🤬A INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Może typowy wielkopolanin- zawsze jak jeżdżę w okolice Poznania zauważam wysyp debili wyprzedzających na zasadzie: "ja wyprzedzam - ty zjedź na pobocze"... k🤬a ile takich głąbów tam jeździ... widocznie kierowca TIRa to kierowca z powołania i jednego takiego idiotę wyeliminował. Ziarnko do ziarnka i zrobi się bezpiecznie na drogach.
Nigdzie indzie takie … nie wiema jak to nazwać.. "zasady" wyprzedzania nie spotkałem na taką masową skalę...
zapraszam na trase białystok - augustów. Na tej 90km trasie możecie zginąć średnio 2 razy. Jedziecie w 2 strony to mozecie zginac srednio 4 razy. Jezdzicie codziennie w jedna i w druga? w przeciągu tygodnia macie 20 sutyacji podbramkowych. To co dzieje sie na tej trasie to jest taka patologia ze glowa mala. Pomieszanie zasciankowego podlasia z masa przedstawicieli handlowych i kierowcow busow. To rowerzysta wyp🤬oli ci przed maske (wszedzie sa wioski), to bus leci na czolówkę (a pobocza nie ma), to sobie ktos sie wlacza do ruchu z posesji nie patrzac, ze jedziesz, albo skreca do j🤬ej biedronki zwalniajac z 100 do zera bez kierunku. Pozdro!
Spłonąć w aucie to jedna z najbardziej przej🤬ych śmierci.
Sonal napisał/a:
Może typowy wielkopolanin- zawsze jak jeżdżę w okolice Poznania zauważam wysyp debili wyprzedzających na zasadzie: "ja wyprzedzam - ty zjedź na pobocze"... k🤬a ile takich głąbów tam jeździ... widocznie kierowca TIRa to kierowca z powołania i jednego takiego idiotę wyeliminował. Ziarnko do ziarnka i zrobi się bezpiecznie na drogach.
Nigdzie indzie takie … nie wiema jak to nazwać.. "zasady" wyprzedzania nie spotkałem na taką masową skalę...
Azjato! W Wielkopolsce są drogi szybkiego ruchu i autostrada. To są dwa pasy ruchu w jednym kierunku. Ktoś cię wyprzedzał na bezpiecznej trasie. Nie bój się!
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"