Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
KartonowyTutek Wczoraj 14:27
ale k🤬a dwie c🤬y za ten rower to bym go zaj🤬 p🤬lonego c🤬la aa ci już się zesrali
Zgłoś
dlubacz2 Wczoraj 14:43
siewie napisał/a:

Przecież jak by trafiło na prawdziwych ludzi, to ten k🤬a awanturnik z siwiejącą brodka powinien zaliczyć mega bolesna kąpiel w tej samej rzece do której wrzucił rower jednego z tych pedałów, jako kierowca samochodu mam uczulenie na takich z🤬bow I widziałem agresję u takich pojebow jak się takiej k🤬ie ledwo wjechało na jego święta ścieżkę rowerowa, cala ta masa tych pojebow to wg mnie większe zagrożenie dla wszystkich normalnych ludzi aniżeli Rosja czy inne "wrogie" panstwo

Co ty p🤬lisz człowieku... Sytuacja w lesie, a ty do tego probujesz dodac ideologie xd
Zgłoś
KartonowyTutek Wczoraj 14:52
psyhepl napisał/a:

Trzech kolegów pedałów pojechało na wycieczkę i taki oto scenariusz sobie wymyślili

a po wszystkim pewnie ostry oralny trójkąt a wcześniej obowiązkowo anal taki z błotem na k🤬sie hehehe
Zgłoś
majeńka Wczoraj 15:34
Heliar napisał/a:

Jeśli to nie fejk, to p🤬deusz jest za słabym określeniem

No cóż, w pewnym momencie agresor sam przyznał że jest dupkiem i p🤬deuszem.

A ci łosie faktycznie coś niedorobieni. Mieli nagranie tak więc mogli robić co chcą. Ja jestem skrajnie spokojna i chyba zbyt ugodowo do takich agresji podchodzę, ale nawet ja skorzystałabym z przewagi wysokości (tam jest ze 30° spadku) i sprzedała mu kopa na ryj. Ręcami masz może ¼ tyle siły co w nogach, a tu wysokość idealna do nogoczynów.

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
Gitrix Wczoraj 15:47
Widać, że to jakiś chory psychicznie niedojeb. Większość chciałoby wrzucić go do tej rzeki. Potem uderzenie w rdzeń kręgowy, śmierć niedojeba (albo roślina) i problemy dopiero się zaczynają. To nie kreskówka, że człowiek zrobi głupią minę i wszystko wraca do normy.
Zgłoś
Adenoid_Hynkel Wczoraj 16:49
Młode chłopy, a p🤬dy tragiczne.
Zgłoś
tomnbb Wczoraj 18:39
Adenoid_Hynkel napisał/a:

Młode chłopy, a p🤬dy tragiczne.

Takie pokolenie - jak widać nie tylko u nas
Zgłoś
zbynekmaslanka Wczoraj 18:53
tomnbb napisał/a:

Takie pokolenie - jak widać nie tylko u nas

Szkoda lać "dziadka", po tym co odp🤬lił to od razu widzę że nie ma kogo lać, życie i tak mu dowaliło
Zgłoś
OstryGracz Wczoraj 19:08
Buahaha ale stulejarze, dobrze, że nie byli z dupeczkami bo jeszcze musiałyby mu obciągnąć
Zgłoś
Mors_Nigra Wczoraj 20:37
Szary_Jeleń napisał/a:

Dzieci, wakacje są, możecie spać dłużej

Szary_Jeleń napisał/a:

Dzieci, wakacje są, możecie spać dłużej

Zabrakło argumentów, boli dupka? Oj jaka szkoda...

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
karakal Wczoraj 21:13
Sam tak jeżdżę. Po pierwszym pchnięciu łapą, typ miałby nos wbity do środka.
Zgłoś
Szary_Jeleń Wczoraj 21:34
Mors_Nigra napisał/a:

Zabrakło argumentów, boli dupka? Oj jaka szkoda...

Jakich argumentów? Co ty p🤬lisz xD

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Grzechu77 Wczoraj 21:42
Niesamowite dwóch na jednego frustrata i on jeszcze rower im wyrzucił, rozumiem že z wariatami to lepiej na odległośc ale wszystko ma swoje granice, trzeba to jasno pieniaczowi wyjaśnic a to czy ma problemy , czy zapomniał leków to gówno mnie obchodzi
Zgłoś