Przecież jak by trafiło na prawdziwych ludzi, to ten k🤬a awanturnik z siwiejącą brodka powinien zaliczyć mega bolesna kąpiel w tej samej rzece do której wrzucił rower jednego z tych pedałów, jako kierowca samochodu mam uczulenie na takich z🤬bow I widziałem agresję u takich pojebow jak się takiej k🤬ie ledwo wjechało na jego święta ścieżkę rowerowa, cala ta masa tych pojebow to wg mnie większe zagrożenie dla wszystkich normalnych ludzi aniżeli Rosja czy inne "wrogie" panstwo
Co ty p🤬lisz człowieku... Sytuacja w lesie, a ty do tego probujesz dodac ideologie xd
Trzech kolegów pedałów pojechało na wycieczkę i taki oto scenariusz sobie wymyślili
a po wszystkim pewnie ostry oralny trójkąt

No cóż, w pewnym momencie agresor sam przyznał że jest dupkiem i p🤬deuszem.Jeśli to nie fejk, to p🤬deusz jest za słabym określeniem

A ci łosie faktycznie coś niedorobieni. Mieli nagranie tak więc mogli robić co chcą. Ja jestem skrajnie spokojna i chyba zbyt ugodowo do takich agresji podchodzę, ale nawet ja skorzystałabym z przewagi wysokości (tam jest ze 30° spadku) i sprzedała mu kopa na ryj. Ręcami masz może ¼ tyle siły co w nogach, a tu wysokość idealna do nogoczynów.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Młode chłopy, a p🤬dy tragiczne.
Takie pokolenie - jak widać nie tylko u nas
Takie pokolenie - jak widać nie tylko u nas
Szkoda lać "dziadka", po tym co odp🤬lił to od razu widzę że nie ma kogo lać, życie i tak mu dowaliło
Dzieci, wakacje są, możecie spać dłużej
Dzieci, wakacje są, możecie spać dłużej
Zabrakło argumentów, boli dupka? Oj jaka szkoda...
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Zabrakło argumentów, boli dupka? Oj jaka szkoda...
Jakich argumentów? Co ty p🤬lisz xD
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.