Nie wiem który jest większą p🤬dą. Ten który przepraszał, czy ten który dał sobie wrzucić rower do rzeki.
Największa p🤬da jest ten trzeci z tyłu,który rzucił rower i znikł ,kiedy siwy zaczął swoje przedstawienie.. Rower został gościa nie ma .😄
przecież ten facet ma ewidentnie coś nie tak z głową. wygląda mi na upokarzanego ż🤬dka ze sklepu ze złotem.
Heliar napisał/a:
Jeśli to nie fejk, to p🤬deusz jest za słabym określeniem
Oczywiście, że ustawka tak jak 99% tego typu nagrań w internecie robionych pod tiktoka... Podobnie jest z tymi wszystkimi "dramami" kręconymi na pokładach samolotów - nagrania prawie zawsze obejmują 3-4 pierwsze rzędy, bo niektórzy wynajmują takie scenografie za $ dla zj🤬ych influencerów, którzy nakręcą wszystko dla wyświetleń.
Pedalarstwo to stan umysłu
W momencie jak dotknał ten rower miałby zmasakrowany ryj już całkiem gdyby to mnie spotkało. Za przekroczenie granic obrony koniecznej w zawieszeniu wyrok może być nawet więc nie trzeba się martwić tak bardzo i można iść na całość, byle nie zabić kogoś bo wtedy już gorzej
Nagrywający p🤬da i pewnie kukold który w domu patrzy jak jego chłopaka murzyn r🤬a. A w normalnym świecie to dzięki tej kamerce miałby materiał na swoją obronę dlaczego okularnik skończył swój żywot wyłowiony z tej rzeki gdzieś 50 km dalej
Oni już wiedzą, że palec w dupie zawsze pomaga.
Dla mnie typ jest ewidentnie niestabilny i nie rozumiem dlaczego tylko na podstawie domysłów ktoś stwierdza, że to ustawka. Czasem warto odpuścić, niż robić sobie problemy przez jakiegoś randomowego z🤬ba, ale tutaj akurat typa nakręca dodatkowo fakt, że goście nie stawiają żadnego oporu. Odkąd z wiekiem siłą rzeczy spadł trochę teść, to też zacząłem unikać niepotrzebnych walek (jak nakazał miszcz) i tłumaczę sobie, że jak odpuszczę pyskaczowi, to delikwent poczuje się dowartościowany i skoczy kiedyś do jakiegoś młodego-gniewnego, który nie ma do stracenia tyle co ja i wyląduje przynajmniej na chirurgii szczękowej, no ale taka sytuacja zagrożenia to jednak trzeba działać, szczególnie że mieli przewagę ilościową i mogli bez uszczerbków na zdrowiu zglebować typa i po prostu posiedzieć na nim parę minut, aż całkowicie straci energię i zacznie prosić o wypuszczenie.
Jeśli widzi ciotę która pionowo trzyma telefon podczas nagrywania filmu to wcale się mu nie dziwię. Skoda że autora nagrania też nie wrzucił do tego potoku. Gnębić takie cioty ile wlezie! Piwa tradycyjnie nie ma za pionowy bubel.
podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Wrzucił bym tą k🤬ę zaraz po tym rowerze...
Na kolanach by go przynosił
Dlatego nie jeżdżę na rowerze. Nie mam takiego opanowania
[ Dodano: 2025-06-30, 12:22 ]
OpenStreetMaps napisał/a:
Jeśli widzi ciotę która pionowo trzyma telefon podczas nagrywania filmu to wcale się mu nie dziwię. Skoda że autora nagrania też nie wrzucił do tego potoku. Gnębić takie cioty ile wlezie! Piwa tradycyjnie nie ma za pionowy bubel.
Som kamery montowane na kasku i on jom takom posiada
Zarejestruj napisał/a:
p🤬da z Ciebie
Mors_Nigra napisał/a:
Gówno w piździe, moment w którym podniósł na nich łapy był momentem w którym mogli zacząć go łamać, to nie Polska, państwo niewolnictwa.
Dzieci, wakacje są, możecie spać dłużej
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
No jak się k🤬a p🤬dy zatrzymują na środku ścieżki żeby podziwiać rzeczkę to nie dziwota, że się chłop wk🤬ił