Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
garnekRadom Wczoraj 7:02
ale p🤬dy
Zgłoś
Goliat777 Wczoraj 7:04
Największa p🤬da jest ten trzeci z tyłu,który rzucił rower i znikł ,kiedy siwy zaczął swoje przedstawienie.. Rower został gościa nie ma .😄
Zgłoś
JerryBukoski Wczoraj 7:22 2
przecież ten facet ma ewidentnie coś nie tak z głową. wygląda mi na upokarzanego ż🤬dka ze sklepu ze złotem.
Zgłoś
Insaner Wczoraj 7:53
Heliar napisał/a:

Jeśli to nie fejk, to p🤬deusz jest za słabym określeniem

Oczywiście, że ustawka tak jak 99% tego typu nagrań w internecie robionych pod tiktoka... Podobnie jest z tymi wszystkimi "dramami" kręconymi na pokładach samolotów - nagrania prawie zawsze obejmują 3-4 pierwsze rzędy, bo niektórzy wynajmują takie scenografie za $ dla zj🤬ych influencerów, którzy nakręcą wszystko dla wyświetleń.
Zgłoś
Clistwood Wczoraj 7:53 1
Pedalarstwo to stan umysłu
Zgłoś
gdfgdf Wczoraj 8:40
W momencie jak dotknał ten rower miałby zmasakrowany ryj już całkiem gdyby to mnie spotkało. Za przekroczenie granic obrony koniecznej w zawieszeniu wyrok może być nawet więc nie trzeba się martwić tak bardzo i można iść na całość, byle nie zabić kogoś bo wtedy już gorzej
Zgłoś
TwojPan Wczoraj 9:15 1
Nagrywający p🤬da i pewnie kukold który w domu patrzy jak jego chłopaka murzyn r🤬a. A w normalnym świecie to dzięki tej kamerce miałby materiał na swoją obronę dlaczego okularnik skończył swój żywot wyłowiony z tej rzeki gdzieś 50 km dalej
Zgłoś
mariano Wczoraj 9:35
ale fejk
Zgłoś
smc Wczoraj 9:45
Oni już wiedzą, że palec w dupie zawsze pomaga.
Zgłoś
Mar1an Wczoraj 10:03 2
Dla mnie typ jest ewidentnie niestabilny i nie rozumiem dlaczego tylko na podstawie domysłów ktoś stwierdza, że to ustawka. Czasem warto odpuścić, niż robić sobie problemy przez jakiegoś randomowego z🤬ba, ale tutaj akurat typa nakręca dodatkowo fakt, że goście nie stawiają żadnego oporu. Odkąd z wiekiem siłą rzeczy spadł trochę teść, to też zacząłem unikać niepotrzebnych walek (jak nakazał miszcz) i tłumaczę sobie, że jak odpuszczę pyskaczowi, to delikwent poczuje się dowartościowany i skoczy kiedyś do jakiegoś młodego-gniewnego, który nie ma do stracenia tyle co ja i wyląduje przynajmniej na chirurgii szczękowej, no ale taka sytuacja zagrożenia to jednak trzeba działać, szczególnie że mieli przewagę ilościową i mogli bez uszczerbków na zdrowiu zglebować typa i po prostu posiedzieć na nim parę minut, aż całkowicie straci energię i zacznie prosić o wypuszczenie.
Zgłoś
OpenStreetMaps Wczoraj 10:06
Jeśli widzi ciotę która pionowo trzyma telefon podczas nagrywania filmu to wcale się mu nie dziwię. Skoda że autora nagrania też nie wrzucił do tego potoku. Gnębić takie cioty ile wlezie! Piwa tradycyjnie nie ma za pionowy bubel.

podpis użytkownika

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Kochamadministracje Wczoraj 11:23 1
Wrzucił bym tą k🤬ę zaraz po tym rowerze...
Na kolanach by go przynosił
Zgłoś
Jarazz Wczoraj 12:21 1
Dlatego nie jeżdżę na rowerze. Nie mam takiego opanowania

[ Dodano: 2025-06-30, 12:22 ]
OpenStreetMaps napisał/a:

Jeśli widzi ciotę która pionowo trzyma telefon podczas nagrywania filmu to wcale się mu nie dziwię. Skoda że autora nagrania też nie wrzucił do tego potoku. Gnębić takie cioty ile wlezie! Piwa tradycyjnie nie ma za pionowy bubel.

Som kamery montowane na kasku i on jom takom posiada
Zgłoś
Szary_Jeleń Wczoraj 12:47
Zarejestruj napisał/a:

p🤬da z Ciebie

Mors_Nigra napisał/a:

Gówno w piździe, moment w którym podniósł na nich łapy był momentem w którym mogli zacząć go łamać, to nie Polska, państwo niewolnictwa.

Dzieci, wakacje są, możecie spać dłużej

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Kutazz Wczoraj 14:26
No jak się k🤬a p🤬dy zatrzymują na środku ścieżki żeby podziwiać rzeczkę to nie dziwota, że się chłop wk🤬ił
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie