Nie wiem który jest większą p🤬dą. Ten który przepraszał, czy ten który dał sobie wrzucić rower do rzeki.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
🔥
Szybki i wściekły
- teraz popularne
Heliar napisał/a:
No cóż, w pewnym momencie agresor sam przyznał że jest dupkiem i p🤬deuszem.Jeśli to nie fejk, to p🤬deusz jest za słabym określeniem
A ci łosie faktycznie coś niedorobieni. Mieli nagranie tak więc mogli robić co chcą. Ja jestem skrajnie spokojna i chyba zbyt ugodowo do takich agresji podchodzę, ale nawet ja skorzystałabym z przewagi wysokości (tam jest ze 30° spadku) i sprzedała mu kopa na ryj. Ręcami masz może ¼ tyle siły co w nogach, a tu wysokość idealna do nogoczynów.
Buahaha ale stulejarze, dobrze, że nie byli z dupeczkami bo jeszcze musiałyby mu obciągnąć
Szary_Jeleń napisał/a:
Dzieci, wakacje są, możecie spać dłużej
Szary_Jeleń napisał/a:
Dzieci, wakacje są, możecie spać dłużej
Zabrakło argumentów, boli dupka? Oj jaka szkoda...
Sam tak jeżdżę. Po pierwszym pchnięciu łapą, typ miałby nos wbity do środka.
Silny niemiecki akcent tego 48-letniego gościa....
Młodzi zachowują się jak ich nauczono - tak uczą w tutejszych szkołach postępować w podobnych sytuacjach. Z psychicznym nie ma się co kopać.
Młodzi zachowują się jak ich nauczono - tak uczą w tutejszych szkołach postępować w podobnych sytuacjach. Z psychicznym nie ma się co kopać.
Mors_Nigra napisał/a:
Pytanie teraz, czy durniem jesteś, czy durnia udajesz.
@Szary_Jeleń
Zabawne, bo rakcja Pazury to dokładnie moja reakcja teraz.
Zabawne, bo rakcja Pazury to dokładnie moja reakcja teraz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie