👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
u nas pewnie nie wszedł by do wody, a później okazało by się że nie umie pływać.

Jakby to w Kanadzie powiedzieli: policjant przerwał poporodową aborcję.
Z autyzmem bo... ?
Na Joe było kilkadziesiąt minut temu, ani słowa o autyzmie. Zrobi jeszcze ze dwa okrążenia i okaże się, że "Policjant pół człowiek- pół koń ratuje upośledzonego chłopca z niedowładem przed utonięciem.
Eh...internecie...
Na Joe było kilkadziesiąt minut temu, ani słowa o autyzmie. Zrobi jeszcze ze dwa okrążenia i okaże się, że "Policjant pół człowiek- pół koń ratuje upośledzonego chłopca z niedowładem przed utonięciem.
Eh...internecie...

Info ze zródła The Topeka Police Dept. released bodycam footage from the officer who jumped into a pond Monday to save an autistic 4-year-old child.
za czujnego policjanta ratującego autystycznego chłopca topiącego się w stawie zawsze piwo
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
żartowałem nie ma piwa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
żartowałem nie ma piwa
abominacja napisał/a:
Z autyzmem bo... ?
Może wystarczy przeczytać opis pod filmem?
Ale ja się nie znam
Ja nie wiem dlaczego tak go szkalujecie...
Pewnie policjant nie wiedział że ma autyzm
Pewnie policjant nie wiedział że ma autyzm
Z autyzmem czy nie, człowiek jak się topi to często (choćby w panice) traci orientację i może utonąć nie mając świadomości, że jest tuż pod powierzchnią.

W Polszy nie mógłby wejść do wody bo nie ma uprawnień. Pamiętam takie tłumaczenie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie