👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
turor napisał/a:
Ciekawe po którym praniu dywanów zmieniłabyś zdanie ?
Nie mam dywanów w domu

[ Dodano 2025-03-12, 12:19 ]
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Nie tłumacz się kochana pokrętnie że nie umiesz gotować...
Miszczem nie jestem, ale coś nie coś umiem 🤔
optymista666 napisał/a:
Punkt widzenia zależy od punktu patrzenia.
Jakbyście nie mieli w gębie nic od kilkunastu dni, to jeszze byście wylizali tę podłogę.
Takie czasy były w Europie i jeszcze mogą nadejść po do władzy zaczyają dochodzić idioci.
To jest zaskakujące że na tym portalu są jakieś trzeźwo myślące jednostki

boże, nic dziwnego że tam jest usmarowane wszystko niewidoczną warstwą gówna
I żyją dłużej niż my. Ciekawe co? Lepiej jest z czystej podłogi niż brudna chemię która nam gotuje Europa na czystym talerzu.
optymista666 napisał/a:
Punkt widzenia zależy od punktu patrzenia.
Jakbyście nie mieli w gębie nic od kilkunastu dni, to jeszze byście wylizali tę podłogę.
Takie czasy były w Europie i jeszcze mogą nadejść po do władzy zaczyają dochodzić idioci.
Co do pierwszego to prawda.
Co do drugiego to spokojnie. Trump i ekipa raczej nie przejmą władzy w Europie

Wiecie dlaczego w kiblach w tej restauracji nie ma papieru toaletowego?
Bo wszystko jest tak pyszne, że palce lizać
Bo wszystko jest tak pyszne, że palce lizać
JoSeed napisał/a:
Nie mam dywanów w domu
Miszczem nie jestem, ale coś nie coś umiem 🤔
Ale jak to? Nawet na ścianie nie masz dywanu? Szto kak Ty żywiosz??? 😳🤯
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie