👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Shaolin_Majster napisał/a:
Ale jak to? Nawet na ścianie nie masz dywanu? Szto kak Ty żywiosz??? 😳🤯
Właśnie się waham, ostatnio są w modzie 🤔

Bul_od_bytu napisał/a:
Wiecie dlaczego w kiblach w tej restauracji nie ma papieru toaletowego?
Bo wszystko jest tak pyszne, że palce lizać
Od dawna jesteś ich stałym klientem?
OdrobinaSadyzmyNaCodzień napisał/a:
Raczej wcześniejsza tura wylizała
Nooo kolego wygrałeś to rozdanie komentarzy

optymista666 napisał/a:
Punkt widzenia zależy od punktu patrzenia.
Jakbyście nie mieli w gębie nic od kilkunastu dni, to jeszze byście wylizali tę podłogę.
Takie czasy były w Europie i jeszcze mogą nadejść po do władzy zaczyają dochodzić idioci.
Pieprzenie.
Raz - nie wyglądają na jakichś wygłoszonych.
Dwa - ktoś kto uznaje się za człowieka i ma IQ żeby chodzić na dwóch nogach znalazłby sobie coś co może służyć za talerz i kawałek metalu lub drewna który mógłby robić za łyżkę.
Trzy - takie czasy kiedy niby były w Europie? Chyba zaraz po tym jak zeszliśmy z drzew, bo najstarsze gliniane naczynia pochodzą już sprzed prawie 6 lat p.n.e, a jeszcze wcześniej (i również później) używano drewnianych.

@OdrobinaSadyzmyNaCodzień: Czyli jednak będziesz miał co zjeść. Cieszę się, że jednak pomogłem
Prawda jest taka że niejeden sadol się rozmarzył o tikka masala w tym momencie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie