Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Uprzejmie proszę aby obniżyła pani poziom emitowanego hałasu podczas nagrywania filmiku na fejsika

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Gdzio90 2018-01-20, 10:05 74
dobrze jej powiedział piwko!

podpis użytkownika

"Z szanowania wzajemnego wypływa moc wielka w chwilach trudnych."

Józef Piłsudski
Zgłoś
simon4a 2018-01-20, 10:50 4
To ta sama ściera co tłumaczyła tatusiowi że na święta chce dostać wielkiego spasionego k🤬sa w swoją dupe???
Zgłoś
przeme13 2018-01-20, 11:21 11
Dobrze, że nie ustawka.
Zgłoś
EdmundKemper 2018-01-20, 13:33 3
@przeme13 Wk🤬iłeś mnie. Wk🤬iają mnie wszyscy ludzie, którzy uważają każdy filmik wrzucony do internetu za ustawkę.
Zgłoś
Dzikiżółw 2018-01-20, 13:55
@simon4a
Ta sama
Zgłoś
S................n 2018-01-20, 14:19 4
EdmundKemper napisał/a:

@przeme13 Wk🤬iłeś mnie. Wk🤬iają mnie wszyscy ludzie, którzy uważają każdy filmik wrzucony do internetu za ustawkę.

Bo widzisz tacy ludzie od lat 90 (czyli od komunii ) nie wychodzą z domu (poza gimbazę) i c🤬ja wiedzą o życiu, fizyce i innych dziedzinach naukowych i pewne zdarzenia obejrzane w internetach, wykraczają poza wyobraźnię i zmysł rozumowania ich małych, zatłuszczonych móżdżków. A co najlepsze, kiedy zapytasz ich o argumenty w danej sprawie, o ktorej wrzeszczą "FAKE!!!!!" to najpierw zaczynają płakać (bo braknie argumentów logicznych), a potem zaczynają zachowywyać się jak feministki (zakrzykiwanie - głośniej- moja prawda na wierzchu ). Więc daj im spokuj niech giną w swojej ignorancji i głupocie podczas zderzenia z rzeczywistością.

przeme13 napisał/a:

Dobrze, że nie ustawka.

Hey Mister! Shut the fuck up!!!
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2018-01-20, 15:53
ale ona jest przepiekna
Zgłoś
e................s 2018-01-20, 17:30
zamknij ryja dz🤬ko
Zgłoś
Bushido21 2018-01-20, 17:58
Śmiechłem solidnie
Zgłoś
józekdeluxe 2018-01-20, 18:03 7
alexandrus napisał/a:

...Więc daj im spokuj niech giną w swojej ignorancji i głupocie podczas zderzenia z rzeczywistością...

podpis użytkownika

At my signal unleash the shitstorm.
Zgłoś
KiKiZ 2018-01-20, 19:54
tą laskę z "vinesów" to trudno nie znać... wp🤬la swój ryj wszędzie gdzie się tylko da
Zgłoś
Matioss 2018-01-21, 0:47 3
Fake, to ta 'śmieszna' pani od starych vine'sów. Macie stulejki

Zgłoś
S................n 2018-01-21, 14:19 1
józekdeluxe napisał/a:

Obrazek

Wiem wiem, wymienia się na spokojnie. Pośpiech

Piwko za spostrzegawczość
Zgłoś
przeme13 2018-01-21, 19:14 2
alexandrus
A mnie bawią ludzie którzy ośmieszają się w internecie tacy jak ty Ta pani jest znaną twórczynią takich ''fejkowych'' filmików. Więc całym twoim wywodem można, co najwyżej, podetrzeć sobie tyłek. Pozdrawiam
Zgłoś