I miej teraz brodę.

podpis użytkownika
Chcesz dołączyć do elitarnej grupy ~Sadystów? Złóż podanie już dziś.
wy z pinksmanem ścigacie sie kto wrzuci bardziej c🤬jowy materiał?
podpis użytkownika
Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.
jjuice napisał/a:
wy z pinksmanem ścigacie sie kto wrzuci bardziej c🤬jowy materiał?
będziesz miał ponad 1,3M piw, założysz ponad 5 tysięcy tematów, napiszesz 10 tysięcy komentarzy to pogadamy, oki?
@Halman
Serio k🤬a, otrzymywanie wirtualnych punkcików i spam to według ciebie jest jakaś nobilitacja?
Serio k🤬a, otrzymywanie wirtualnych punkcików i spam to według ciebie jest jakaś nobilitacja?

@Halman
ca za p🤬lenie. Nie popłacz się. Widać, że gość zdjął dziesosłonkę, aby podkręcić gaz.. No magia normalnie. Za dzieciak nie jeden, pewnie tak robił. c🤬jowy materiał.
ca za p🤬lenie. Nie popłacz się. Widać, że gość zdjął dziesosłonkę, aby podkręcić gaz.. No magia normalnie. Za dzieciak nie jeden, pewnie tak robił. c🤬jowy materiał.
nie chinskie tylko poprostu zapalniczki :
sciagasz metalowa obudowe (na filmie juz sciagnieta)
podnosisz plastikową obejme, podnosisz do gory a potem opuszczasz, wtedy przekrecasz zawor w strone +
nastepnie powtarzasz manewr i dalej krecisz na plusa. Po kilku obrotach masz niezly tuning zapalniczki. Jak przesadzisz - mozesz miec tak jak pan na filmiku.
podnosisz plastikową obejme, podnosisz do gory a potem opuszczasz, wtedy przekrecasz zawor w strone +
nastepnie powtarzasz manewr i dalej krecisz na plusa. Po kilku obrotach masz niezly tuning zapalniczki. Jak przesadzisz - mozesz miec tak jak pan na filmiku.
Dzisiaj napisał/a:
nie chinskie tylko poprostu zapalniczki :
Dokładnie tak. Kiedyś mi jebnela w ręku i gaz poszedł pod rękaw kurtki

@Halman
nie, oki. te wszystkie piwa sa efektem c🤬jowych komentow i jeszcze c🤬jowszych postow ktorych liczysz w milionach.... boli tylko to ze tobie mozna pocisnac i komentarze zostaja a sproboj pocisnac pinksmanowi i wszystko jest usowane
nie, oki. te wszystkie piwa sa efektem c🤬jowych komentow i jeszcze c🤬jowszych postow ktorych liczysz w milionach.... boli tylko to ze tobie mozna pocisnac i komentarze zostaja a sproboj pocisnac pinksmanowi i wszystko jest usowane
podpis użytkownika
Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.
jjuice napisał/a:
@Halman
nie, oki. te wszystkie piwa sa efektem c🤬jowych komentow i jeszcze c🤬jowszych postow ktorych liczysz w milionach
skoro dają ludzie piwa to widocznie się podoba.
jjuice napisał/a:
@Halman
boli tylko to ze tobie mozna pocisnac i komentarze zostaja a sproboj pocisnac pinksmanowi i wszystko jest usowane
a to już nie moja sprawa, powiem tylko że nigdy nie byłem pupilkiem modów.