Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
~LeweOkoSaurona 2021-11-16, 11:39 1
I miej teraz brodę.

podpis użytkownika

Chcesz dołączyć do elitarnej grupy ~Sadystów? Złóż podanie już dziś.
Zgłoś
jjuice 2021-11-16, 15:50 6
wy z pinksmanem ścigacie sie kto wrzuci bardziej c🤬jowy materiał?

podpis użytkownika

Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.
Zgłoś
Halman 2021-11-16, 16:14 2
jjuice napisał/a:

wy z pinksmanem ścigacie sie kto wrzuci bardziej c🤬jowy materiał?

będziesz miał ponad 1,3M piw, założysz ponad 5 tysięcy tematów, napiszesz 10 tysięcy komentarzy to pogadamy, oki?
Zgłoś
plastic 2021-11-16, 16:30
@Halman

ja tez moge?
Zgłoś
hardowski 2021-11-16, 18:19 11
@Halman

Serio k🤬a, otrzymywanie wirtualnych punkcików i spam to według ciebie jest jakaś nobilitacja?
Zgłoś
Kamil3l 2021-11-16, 18:47 1
@Halman

ca za p🤬lenie. Nie popłacz się. Widać, że gość zdjął dziesosłonkę, aby podkręcić gaz.. No magia normalnie. Za dzieciak nie jeden, pewnie tak robił. c🤬jowy materiał.
Zgłoś
Dzisiaj 2021-11-16, 18:49 4
nie chinskie tylko poprostu zapalniczki :

sciagasz metalowa obudowe (na filmie juz sciagnieta)
podnosisz plastikową obejme, podnosisz do gory a potem opuszczasz, wtedy przekrecasz zawor w strone +
nastepnie powtarzasz manewr i dalej krecisz na plusa. Po kilku obrotach masz niezly tuning zapalniczki. Jak przesadzisz - mozesz miec tak jak pan na filmiku.
Zgłoś
SlawiZiooM 2021-11-16, 20:48 3
Dzisiaj napisał/a:

nie chinskie tylko poprostu zapalniczki :
sciagasz metalowa obudowe (na filmie juz sciagnieta)
podnosisz plastikową obejme, podnosisz do gory a potem opuszczasz, wtedy przekrecasz zawor w strone +
nastepnie powtarzasz manewr i dalej krecisz na plusa. Po kilku obrotach masz niezly tuning zapalniczki. Jak przesadzisz - mozesz miec tak jak pan na filmiku.

Dokładnie tak. Kiedyś mi jebnela w ręku i gaz poszedł pod rękaw kurtki ale j🤬o swiniakiem
Zgłoś
jjuice 2021-11-16, 21:15 1
@Halman

nie, oki. te wszystkie piwa sa efektem c🤬jowych komentow i jeszcze c🤬jowszych postow ktorych liczysz w milionach.... boli tylko to ze tobie mozna pocisnac i komentarze zostaja a sproboj pocisnac pinksmanowi i wszystko jest usowane

podpis użytkownika

Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.
Zgłoś
Halman 2021-11-16, 21:59 1
jjuice napisał/a:

@Halman
nie, oki. te wszystkie piwa sa efektem c🤬jowych komentow i jeszcze c🤬jowszych postow ktorych liczysz w milionach

skoro dają ludzie piwa to widocznie się podoba.

jjuice napisał/a:

@Halman
boli tylko to ze tobie mozna pocisnac i komentarze zostaja a sproboj pocisnac pinksmanowi i wszystko jest usowane

a to już nie moja sprawa, powiem tylko że nigdy nie byłem pupilkiem modów.
Zgłoś