Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:


Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:


Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Avatar
8michal7 2018-01-05, 8:50
krasnal_hałabała napisał/a:



Co do twojego komentarza odpowiem ci jeszcze tyle, nie trzeba być piekarzem żeby ocenić smak chleba

widzisz k🤬a nie masz racji, nie dopisałeś tam u góry Piekarzy z sadola. Chleb te se k🤬a możesz upiec w domu lub kupić w piekarni rzemieślniczej. Nie ważne czy mała rodzinna, czy przemysłowa. Pieką tam gówno o smaku chleba, a Ty to żresz. I nie, nikt poza piekarzem nie oceni Ci czy chleb, jest prowadzony na zaczynie i kwasie. Nawet świnka Gesler.
Zgłoś
Avatar
Meadow 2018-01-05, 12:07
Jak tutaj to jeden debil większy od drugiego.
Zgłoś
Avatar
krasnal_hałabała 2018-01-05, 19:07
8michal7 napisał/a:

widzisz k🤬a nie masz racji, nie dopisałeś tam u góry Piekarzy z sadola. Chleb te se k🤬a możesz upiec w domu lub kupić w piekarni rzemieślniczej. Nie ważne czy mała rodzinna, czy przemysłowa. Pieką tam gówno o smaku chleba, a Ty to żresz. I nie, nikt poza piekarzem nie oceni Ci czy chleb, jest prowadzony na zaczynie i kwasie. Nawet świnka Gesler.



A wiesz co to słownik?
Zgłoś
Avatar
Z................m 2018-01-06, 1:16
Raczej nie. Wątpię w to.
Zgłoś