Czy Zakon Iluminatów jest wymysłem szaleńców, czy też istnieje naprawdę? A jeśli tak, to co o nim wiemy? I w końcu - czy Iluminaci dzisiaj rządzą światem? Książka:
http://radek.altenberg.pl
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O! Sadisticowy sponsor! Dzięki, że opłacasz serwer mimo, iż i tak trafiłbyś na główną!
Ile to kosztuje? Ciekawe ile wyświetleń dostarczają mu sadole.
Cytat:
Czy Iluminaci nami rządzą?
Ba nawet mają chody na sadolu i wbijają na główną bez piw
ja Was proszę nagrajcie chociaż w połowie coś tak interesującego i wstawcie do poczekalni. Osobiście dam Wam po tym piwku i wypchnę Was na główną gratis...
konto usunięte
2018-01-04, 10:52
nowynick napisał/a:
ja Was proszę nagrajcie chociaż w połowie coś tak interesującego i wstawcie do poczekalni. Osobiście dam Wam po tym piwku i wypchnę Was na główną gratis...
A co jesteś bliskim kolegą jednego z moderatorów/adminów czy jak?
konto usunięte
2018-01-04, 18:09
Kotarski jak ja tego głosu nie cierpie.
konto usunięte
2018-01-04, 19:27
Uwazaj bo typ z zydo komuszymi korzeniami Ci powie prawde kto nami rzadzi ...
konto usunięte
2018-01-04, 20:59
Dynastia rothschild i khazarowie... Tyle
konto usunięte
2018-01-04, 21:09
90% materiałów na yt to crap, a on akurat robi filmy dobrej jakości i treściwe, nie wiem czemu niektórzy hejtujecie gościa. chyba że lubicie click baity
konto usunięte
2018-01-05, 4:02
Przecież to, że Illuminaci to fakt. Nie będę strzelał ile mają władzy i co robią ale istnieją i jeśli jakiś tłuk w tych czasach dalej myśli, że nie to polecam cofnąć się do nauki alfabetu.