Pani kierowniczko, ja to wszystko rozumie. Ja rozumie, ze wam jest zimno, ale jak jest zima, to musi byc zimno, tak?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak można nie znać tego filmu?!
konto usunięte
2010-04-16, 18:49
No dobra, fajne, śmieszne i w ogóle.
Tylko po co to tutaj skoro wszyscy znają i widzieli po milion razy w TV, nawet SzalonyMjut, który sobie jaja robi.
konto usunięte
2010-04-16, 19:16
@up
Jak to po co, żeby piwo dostać, ostatnio wszyscy wrzucają co tylko można, żeby chociaż jedno piwko dostać, taka walka o te piwa jakby je mieli później w 'realu' dostać.
konto usunięte
2010-04-16, 19:40
Przez to, co się ostatnio tu dzieje, gdyby była taka propozycja, byłbym za czymś w rodzaju "ujemnych piw".
konto usunięte
2010-04-16, 21:45
konto usunięte
2010-04-17, 0:58
konto usunięte
2010-04-17, 1:20
jaka szkoda, że osoba która potrafiła robić takie komedie nie żyje, dziś brakuje takiego gościa co potrafi zrobić śmieszne dialogi, a nie tylko zbluzganione
konto usunięte
2010-09-25, 11:38