Pani kierowniczko, ja to wszystko rozumie. Ja rozumie, ze wam jest zimno, ale jak jest zima, to musi byc zimno, tak?
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53
No dobra, fajne, śmieszne i w ogóle.
Tylko po co to tutaj skoro wszyscy znają i widzieli po milion razy w TV, nawet SzalonyMjut, który sobie jaja robi.
Tylko po co to tutaj skoro wszyscy znają i widzieli po milion razy w TV, nawet SzalonyMjut, który sobie jaja robi.
@up
Jak to po co, żeby piwo dostać, ostatnio wszyscy wrzucają co tylko można, żeby chociaż jedno piwko dostać, taka walka o te piwa jakby je mieli później w 'realu' dostać.
Jak to po co, żeby piwo dostać, ostatnio wszyscy wrzucają co tylko można, żeby chociaż jedno piwko dostać, taka walka o te piwa jakby je mieli później w 'realu' dostać.
Przez to, co się ostatnio tu dzieje, gdyby była taka propozycja, byłbym za czymś w rodzaju "ujemnych piw".
jaka szkoda, że osoba która potrafiła robić takie komedie nie żyje, dziś brakuje takiego gościa co potrafi zrobić śmieszne dialogi, a nie tylko zbluzganione
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie