Coś na poprawę humoru wam drodzy sadole, bo mój aktualnie jest spieprzony:P
Louie C.K.:
Trudno tak naprawdę ocenić czy ktoś jest dobry. Są jednak pewne sprawdzone sposoby by to sprawdzić. Jednym z nich jest to jak długo po tragedii 11 września potrafiłeś powstrzymać się z masturbacją.
U mnie trwało to jakoś do pomiędzy pierwszym a drugim uderzeniem samolotu.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-02-21, 22:05
NIe, no to jest tak stare...albo to juz czytałem, albo już nawet ktoś to w stand upie, czy innym kabarecie mówił...
stand up z tym był na głównej....
konto usunięte
2014-02-22, 10:27
Za Louisa CK zawsze piwo!
To mniało mnie rozbawić? To bardziej mnie już śmieszą umierające z głodu dzieci w Somali.
konto usunięte
2014-02-22, 10:43
widzę że poziom kabaretów na zachodzie jest równie denny co u nas
1408
2014-02-22, 10:45
Powyciągajmy pojedyncze teksty ze stand-upów i powrzucajmy wszystkie do oddzielnych tematów!
Tak, wszystko z tej kompilacji, co była parę dni temu.
och widzę, że wrzucone tutaj najostrzejsze standupy przejrzałeś... wszystkie teraz będziesz cytował?
konto usunięte
2014-02-22, 14:31
ojeju, no zobaczyliście drugi raz w życiu ten sam materiał, tak rozumiem. Nie spinajcie już i tak nie macie nic ciekawszego do roboty:P
konto usunięte
2014-02-22, 20:14
11 Września 2001, jeszcze mnie na świecie nie było!
konto usunięte
2014-02-22, 23:00