Głupie pytania do przechodniów i jeszcze głupsze odpowiedzi. Wymagany angielski na poziomie puszki konserwowej
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2015-02-04, 0:39
To ściema w większości, ta laska z 1:04 już była w wywiadzie gdzie fałszywy magik namawiał ludzi do posypywania języka niewidzialną solniczką, ze niby poczuje sól, a wyglądało to na robienie loda, tak laski wkręcał, chyba ten sam...
konto usunięte
2015-02-04, 8:11
Co to za utwór na końcu filmiku od 2:50?
Montaż zajebisty !
konto usunięte
2015-02-04, 9:26
Debilny program, zadaje pytania bazujące na słuchaniu ze zrozumieniem, nawet einstein mógłby się na takich uwalić
R4d0
2015-02-04, 9:58
Are U dumb - i tu mi brakuje strzała na ryj od przypadkowego przechodnia.
Hillary Clinton jedno oko na Maroko drugie na Kaukaz
konto usunięte
2015-02-04, 12:08
Większość inteligencją nie grzeszy, po mordzie to widać, ale nie oszukujmy się niektóre pytania są podchwytliwe i faktycznie ktoś dodatkowo pod 'presją' kamery może się pomylić.
konto usunięte
2015-02-04, 12:32
wut
2015-02-04, 12:49
blodyna jest śliczna jest, fajnie musi robić lodzika
RockyWood, że będą prawie identyczne czy w tej z 95 będzie więcej?
@RockyWood, ale gimnazjum, a liceum, to sa dwa rozne poziomy szkolnictwa. Mialoby to, co napisales sens, gdybys zamiast liceum wstawil podstawowki. Pozdrawiam.