Uwielbienie małych cycków to pierwszy stopień homoseksualizmu!
Po pierwsze chciałem kliknąć "cytuj" a kliknąłem "postaw piwo" przy twoim komentarzu więc masz za komentarz 1 piwo

Po drugie: Uwielbienie do małych cycków to pierwszy stopień pedofilii a nie homoseksualizmu.
Po trzecie: Nick Xajmaq to pierwszy stopień do homoseksualizmu

Nie oceniaj preferencji innej osoby uwłaczając jej bo to pierwszy stopień do bycia durnym internetowym trollem. Każdy lubi to co lubi i niech tak będzie bez wrzucania na innych w tym przypadku.
Pozdrawiam
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!Uwielbienie małych cycków to pierwszy stopień homoseksualizmu!
A takie teksty to nie pierwszy stopień kryptogejozy?
Na co k🤬a nie ma szans?
Co, za głupi jesteś, żeby się domyśleć? Czy jesteś z tych purystów, co to nie mogą zdzierżyć jednego mniej oczywistego, acz jednoznacznego określenia?
Śliczna jest...i młoda. Cycki jej jeszcze urosną, a jak nie to sobie zrobi i będzie mieć zajebiste. A p🤬da z kamerą dalej będzie chodzić, nagrywać i cieszyć się, że jest zajebista.
Śliczna
Śliczna jest...i młoda. Cycki jej jeszcze urosną
Po pierwsze cycki rosną do około 16 lat (nie licząc ciąży), a ona ma raczej więcej niż 16 lat. Poza tym ma cycki, ale dosyć małe.
Żeby ocenić jakiej są wielkości to musiała by je pokazać, czyli zdjąć koszulkę.
a jak nie to sobie zrobi i będzie mieć zajebiste.
Ty masz coś nie tak z głową. Zrobi sobie? Ma wstawić silikony?
aj byś sie zdziwił....
Ty byś się zdziwił. Do 16 lat rosną piersi.
Płaskie są dobre, lubię.
Płaskie nie istnieją, a jak istnieją to są chore. Problemy hormonalne. Natomiast małe piersi ma dużo dziewczyn.
podpis użytkownika
Mam wszystko aep arseZlot pojebów oczywiście co się ślinią jak debile do dużych cycków. Ogarnijcie się w końcu, Przez takich idiotów normalne kobiety mają później kompleksy i zamiast cieszyć się z naturalnych ładnych piersi to szpecą się jakimiś plastikami.
To też sobie zrób, nikt ci nie broni.
podpis użytkownika
I tak to jest.Ilu się nagle znalazło specjalistów od piersi, r🤬aczy i wielbicieli a 99% widziała cycki na zdjęciach i filmach.
Kolega mówił, że widział i dotykał.
Uwielbienie małych cycków to pierwszy stopień homoseksualizmu!
Nie no masz racje, duże są zajebiste. Laska sie kładzie na plecach i robi się 'cyckowy zez', a to jest akurat ohydne...
I c🤬j, wole laski z cyckami z rozmiarem 'ss'
podpis użytkownika
"Za dnia pięknością, w nocy zaś szkaradą"Ja mam problem z oceną swoich. Może wstawię zdjęcie poglądowe i poproszę specjalistów o postawienie diagnozy.
O i takie podejście lubię.
Mamy nawet specjalne miejsce na takie zdjęcia więc zapraszam serdecznie do wzbogacenia naszego zbioru:
sadistic.pl/pokaz-swoje-cycki-zdjecia-i-dyskusje-vt26918.htm
podpis użytkownika

Ja mam problem z oceną swoich. Może wstawię zdjęcie poglądowe i poproszę specjalistów o postawienie diagnozy.
W razie czego mogę naocznie pomóc w diagnozie. Też jestem z Gdyni

Co, za głupi jesteś, żeby się domyśleć? Czy jesteś z tych purystów, co to nie mogą zdzierżyć jednego mniej oczywistego, acz jednoznacznego określenia?
Aleś się flaku zagotował