Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
esa 2025-03-01, 22:18
kranik123 napisał/a:

Niestety czasami sytuacja wymaga radykalnych słów. Tak jak w przypadku "bohaterki" powyższego materiału. Naprawdę jest mi bardzo miło, że poświęciłeś swoj czas. Chcąc sie odwdzięczyć, także postanowilem przejrzeć Twoje posty. Niestety, moje próby poszukiwania w nich, jakiegokolwiek przejawu racjonalnrj myśli, spełzły na niczym. Wierzę jednakże, że w końcu uda Ci się napisać coś, co nie będzie można jedynie zbyć uśmiechem zażenowania, tak jak to miało to miejsce w przypadku Twojego pierwszego postu pod tym tematem. Pozdrawiam, życzę sukcesow i trzymam kciuki.

no proszę ,potrafisz też czytać ,jestem z ciebie dumny.
Zgłoś
kranik123 2025-03-01, 22:38
esa napisał/a:

no proszę ,potrafisz też czytać ,jestem z ciebie dumny.

Poczucie humoru jest związane z inteligencja. To dlatego jesteś tak mało zabawny.
Zgłoś
esa 2025-03-01, 23:05
kranik123 napisał/a:

Poczucie humoru jest związane z inteligencja. To dlatego jesteś tak mało zabawny.

i vice versa
Zgłoś
1K.O1 2025-03-02, 19:18 1
kranik123 napisał/a:

No inteligencją nie zaświeciłeś przez całą dyskusje, także nie pogrążaj się jeszcze bardziej bo esa ma racje.
Zgłoś
Angelo506 2025-03-02, 23:27
Ostre dziewczynki chyba brak im czegoś między nogami 😅
Zgłoś
antychryst333 2025-03-03, 10:34
moja zona tez nie lubi jak kładę się do łózka zamiast do kojca co został po psie
Zgłoś
kranik123 2025-03-03, 11:03
1K.O1 napisał/a:

No inteligencją nie zaświeciłeś przez całą dyskusje, także nie pogrążaj się jeszcze bardziej bo esa ma racje.

Ma rację, bo broni agresywnego babsztyla. Widać jestes jego kochankiem, albo masz intelekt na jego poziomie. Lub po poprostu jesteś tym samym matołkiem piszącym z innego konta.

[ Dodano 2025-03-03, 11:08 ]
@1K.01 - a no tak, nowe konto dołączone dosłownie kilka minut przed napisaniem posta, czyli ewidentnie matołek esa piszący z nowego konta. Ależ to żałosne.
Zgłoś
1K.O1 2025-03-04, 22:12 1
kranik123 napisał/a:

Ma rację, bo broni agresywnego babsztyla. Widać jestes jego kochankiem, albo masz intelekt na jego poziomie. Lub po poprostu jesteś tym samym matołkiem piszącym z innego konta.
@1K.01 - a no tak, nowe konto dołączone dosłownie kilka minut przed napisaniem posta, czyli ewidentnie matołek esa piszący z nowego konta. Ależ to żałosne.

Hahaha wyobraź sobie że nie chciałam wcześniej się tu z hołotom sama mierzyć w komentarzach, ale widzę że w końcu są tu ludzie z rozumem. Nie pozdrawiam ale jak chcesz to płacz i pogrążaj się dalej <3
Zgłoś
kranik123 2025-03-07, 9:51
1K.O1 napisał/a:

Hahaha wyobraź sobie że nie chciałam wcześniej się tu z hołotom sama mierzyć w komentarzach, ale widzę że w końcu są tu ludzie z rozumem. Nie pozdrawiam ale jak chcesz to płacz i pogrążaj się dalej <3

Ile jeszcze sobie esa założysz kont?? Ośmieszyłeś się całkowicie do tego stopnia, że aż musiałeś założyć kolejne konto próbując z tego wybrnąć, a tak naprawdę coraz bardziej sie ośmieszając. Az tak cie doopa o to zabolala. I jeszcze sie za babę podajesz. Hahaha Oczywiście piwo pod komentarzami 1K.01 też sam sobie dałeś. Ależ ty jesteś żałosny.
Zgłoś