Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
smc 2025-03-01, 12:49 3
Na szczęście ja nie miałem tak brutalnych nauczycieli w szkole...
Zgłoś
kranik123 2025-03-01, 12:54 13
Babochłop j🤬y.
Zgłoś
romek134 2025-03-01, 12:57 12
ciekawe który już rok kibluje w tej klasie
Zgłoś
Danielll111 2025-03-01, 13:07 1
Prawo silniejszego
Zgłoś
janusz_biznesu 2025-03-01, 13:21 6
smc napisał/a:

Na szczęście ja nie miałem tak brutalnych nauczycieli w szkole...

A i tak skończyłeś na Sadolu...
Zgłoś
Roskosmos 2025-03-01, 14:08
Ultraska flamenco I wszystko clear
Zgłoś
JoSeed 2025-03-01, 14:17 2
romek134 napisał/a:

ciekawe który już rok kibluje w tej klasie

W tej tylko drugi rok. Ale w poprzednich po 3 lata 🤔
Zgłoś
esa 2025-03-01, 14:20 1
kranik123 napisał/a:

Babochłop j🤬y.

ile jadu w koledze, wnioskuję że już nie jedna takiego kopa mu wyj🤬a
Zgłoś
kranik123 2025-03-01, 14:38 1
esa napisał/a:

ile jadu w koledze, wnioskuję że już nie jedna takiego kopa mu wyj🤬a

Tak, tak inteligentny inaczej koleszko. Wcale nie chodzi o jej zachowanie w stosunku do druguej dziewczyny... No i muszę cię rozczarować. Nie każdy ma takie doświadczenia jak ty.
Zgłoś
esa 2025-03-01, 17:46 1
kranik123 napisał/a:

Tak, tak inteligentny inaczej koleszko. Wcale nie chodzi o jej zachowanie w stosunku do druguej dziewczyny... No i muszę cię rozczarować. Nie każdy ma takie doświadczenia jak ty.

jestem pod wrażeniem ,przejrzałem twoje posty i to jest twój pierwszy w którym użyłeś sensownie kilkadziesiąt słów nikogo nie opluwając i nie obrzucając błotem
Zgłoś
kranik123 2025-03-01, 19:02 1
esa napisał/a:

jestem pod wrażeniem ,przejrzałem twoje posty i to jest twój pierwszy w którym użyłeś sensownie kilkadziesiąt słów nikogo nie opluwając i nie obrzucając błotem

Niestety czasami sytuacja wymaga radykalnych słów. Tak jak w przypadku "bohaterki" powyższego materiału. Naprawdę jest mi bardzo miło, że poświęciłeś swoj czas. Chcąc sie odwdzięczyć, także postanowilem przejrzeć Twoje posty. Niestety, moje próby poszukiwania w nich, jakiegokolwiek przejawu racjonalnrj myśli, spełzły na niczym. Wierzę jednakże, że w końcu uda Ci się napisać coś, co nie będzie można jedynie zbyć uśmiechem zażenowania, tak jak to miało to miejsce w przypadku Twojego pierwszego postu pod tym tematem. Pozdrawiam, życzę sukcesow i trzymam kciuki.
Zgłoś
Cezzar 2025-03-01, 19:06
Zwierzęta się nap🤬lają.
Zgłoś
smc 2025-03-01, 20:15
esa napisał/a:

Sadol uczy I bawi.
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2025-03-01, 20:42
Trochę większa niż reszta, ciekawe ile kiblowała.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie