Powinien to zobaczyć każdy Polak, któremu ojczyzna leży na sercu.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Mój pradziadek nie o taką polskę walczył. Zależy mi na położeniu geograficznym a nie na teraźniejszej ojczyźnie.
Kurcze, do mnie mam tez tak mówiła, smutne. Pracujmy i uczmy się bo kiedyś wojna będzie, a uciekać nie można.
Słuchajcie, jeśli wybuchnie jakiś konflikt to naszym zadaniem przede wszystkim przeżyć i zapewnić ciągłość narodowi polskiemu, bo nie mamy już wystarczających zasobów biologicznych na kolejna daninę krwi. Polska nie znajduje się przy wiejskiej, czy woronicza Polskę każdy z nas ma w sercu. Ta Polska musi przeżyć. Musimy zebrać się na szczyt naszych możliwości i zmienić system, bo to on jest kluczem do przetrwania. Dzień sznura sie zbliża nie tylko w Polsce.
@wudun, kolego najpierw obejrzyj całość, a później skomentuj albo obejrzyj jeszcze raz bo widocznie nie zrozumiałeś co Pan Grzegorz mówi.
Nawet jeśli mądrze gada bez zbędnego pierniczenia to wcześniej zdążył mnie znechęcić do oglądania
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie