Ostatnio opublikowałem temat z fragmentem serialu Kasia i Tomek, dokładniej to rozmowę z taksówkarzem. Niektórzy narzekali że p🤬anie ich wkurza.
Dziś przedstawiam fragment filmu Pulp Fiction (1994)
W filmie jest wiele przekleństw czytanych przez lektora.
Ja wybieram lektora
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ot wyjątek nie stanowiący reguły.
W rany, zależy od filmu.
Taki Pulp Fiction czy Przekręt czy Lock, stock and two smocking barrels są super lektorem.
Ojca Chrzestnego nie wyobrażam sobie inaczej niż z napisami.
A taki Shrek czy Epoka Lodowcowa tylko z dubbingiem.
ja oglądam tylko z napisami (a czasem i bez jak tematyka nie jest skomplikowana) bo uwielbiam poznawać różne akcenty i mowę potoczną
konto usunięte
2013-10-05, 2:30
thomi453 napisał/a:
icek Berg
No właśnie na filmweb ludzie piszą że nie wiedzą o czym film jest
Wg mnie jest o nieporozumieniach, wpadkach i głupocie które możemy spotkać każdego zwykłego szarego dnia.
Trzeba uwzględnić że dla gangsterów zwykły dzień wygląda trochę inaczej
film jest o odkupieniu/przebaczeniu.
konto usunięte
2013-10-05, 9:09
Ten jest do pupki widzisz jaki fajny ?
Ktos mi powie, z ktorego to odcineka southparka jest fragment, który Aksal wstawil?
Catar napisał/a:
Ktos mi powie, z ktorego to odcineka southparka jest fragment, który Aksal wstawil?
South Park Bigger Longer & Uncut ( Polski tytuł Miasteczko South Park ) czyli po prostu pełnometrażowy.
Jak można nie znać takiej klasyki kina jak Pulp Fiction
Dzieci stare filmy zobaczyły i wstawiają z kultowych filmów wyrywki myśląc, że odkryły ósmy kontynent,
konto usunięte
2013-10-10, 1:22
A może byście zaczęli wklejać filmiki przez player z Sadola, bo YT Player mam zablokowany w pracy...