Zdecydowanie tak! Zdobył już niezbędne umiejętności pozwalające na realizowanie taktyki Barcy.

nudny już jest ten hejt na Barce, ale wynika to z waszej frustracji bo od lat kopie dupy waszym ulubionym drużynom.

Co ma mnie boleć dupa jak kibicuje CFC i wyeliminowaliśmy Barce rok temu? W tym roku też przyjemnie mi się oglądało jak Barca oberwała 7-0 w dwumeczu z Bayernem
  Co ma mnie boleć dupa jak kibicuje CFC i wyeliminowaliśmy Barce rok temu? W tym roku też przyjemnie mi się oglądało jak Barca oberwała 7-0 w dwumeczu z Bayernem    Kopać dupy i pokazywać klasę to sobie oni mogą... z Espanyolem, Osasuną itp drużynami w hiszpańskiej lidze haha
  Kopać dupy i pokazywać klasę to sobie oni mogą... z Espanyolem, Osasuną itp drużynami w hiszpańskiej lidze haha
                                                                     kto zna się na piłce i przepisach w niej obowiązujących rozumie zasady gry.Nie trzeba urwać nogi żeby sędzia gwizdał
  kto zna się na piłce i przepisach w niej obowiązujących rozumie zasady gry.Nie trzeba urwać nogi żeby sędzia gwizdał   fakt, Neymar na owym filmie dużo dał od siebie co nie znaczy że nie było kontaktu z przeciwnikiem (a tu już przepisy się kłaniają).Każdy symuluje,mniej lub bardziej.Jestem za Barcą i tak,tam lubi sobie posymulować Dani Alves np
  fakt, Neymar na owym filmie dużo dał od siebie co nie znaczy że nie było kontaktu z przeciwnikiem (a tu już przepisy się kłaniają).Każdy symuluje,mniej lub bardziej.Jestem za Barcą i tak,tam lubi sobie posymulować Dani Alves np   ale czy gdzie indziej nie?Ktoś wyżej napisał że od 2-3 sezonów CR7 nie miał większej symulki,więc chyba nie oglądał dokładnie,nie mówiąc o innych graczach tego klubu
  ale czy gdzie indziej nie?Ktoś wyżej napisał że od 2-3 sezonów CR7 nie miał większej symulki,więc chyba nie oglądał dokładnie,nie mówiąc o innych graczach tego klubu   ,a Anglia?Włochy? Wszędzie to samo;) mniej lub bardziej
  ,a Anglia?Włochy? Wszędzie to samo;) mniej lub bardziej