Główna Poczekalnia (7) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:16
~Vuko 2013-06-29, 0:31 62
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 1:21 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kuba319 2013-06-29, 10:31 5
ahh! zacznie się zaraz dyskusją ekspertów
Zgłoś
Pfciuki 2013-06-29, 10:47 3
Dokładnie, zaraz będzie:
- No jak ja grałem i mi korkiem stanął na nodze to chodzić potem nie mogłem przez cały tydzień
- on tam ręką i łokciem pracował
- widać wyraźnie że nadepnął mu na stope
- no przecież faul, przecież pierwsza reakcja jak ktoś na noge nadepnie to odskok do góry i w tył oraz złapanie sie za twarz, a potem turlanie się po ziemi i wycie z bólu
- w twarz go uderzył, a to przecież boli
Może piłkarzem nie jestem i nie umiem tak świetnie grać, ale jak mnie ktoś wypitoli to nie leże i nie płacze z bólu, nie robie nie potrzebnych przerw i nie gram na czas, od razu wstaje i lece dalej...
Jako mały dzieciak grałem często na betonowym boisku, bo nie było orlików. Przy upadku, a nawet raz wślizgu i zdarciu skóry z nogi nie leżałem i nie udawałem, a tutaj koleś upada na trawke, w ochraniaczach, stłucze się lekko i płaaaacz.
Niech przyjdzie jakiś ekspert i sie wypowie na temat świetnej gry nejmarka, brońcie "swojego" zawodnika. Potem przyjdą fani Barcelony i podarują mu wiele piw, bo przecież "swojej" drużyny i piłkarzy trzeba bronić, bo są najlepsi i grają twardy futbol, a Ci drudzy to brzydko faulują. Pomijam fakt, że 50% wielkich kibiców tej drużyny nawet nie wiedzialo kilka miesiecy temu kto to nejmar, meczy obejrzeli kilka, a może już niedługo bedą na swoim pierwszym meczu w życiu.
Zgłoś
mateelv 2013-06-29, 11:01 1
@Cardioceras - zabijaki? Zapraszam do Serie A, sprawdź twardość tamtejszych defensyw
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 11:05
Przypomniał mi się mops co biegać nie umie xd
Zgłoś
SinceAge 2013-06-29, 11:06 2
zaczną sie hejty na Barcelone... zaraz CR zostanie wpleciony w to... czekam tylko na komenty:D heh. a tak serio to no symuluje. zero honoru... ale mlody jest. Krystyna tez w MU na poczatku symulowal na potęgę jednak wydoroślał i juz tego nie ma (przynajmniej ja nie widzialem symulki u niego dobre 2-3 sezony) mam nadzieje ze Neymar tez wydorośleje i zacznie po prostu grac bo talent ma ogromny. niech czaruje umiejetnosciami pilkarskimi a nie aktorskimi. chociaz w drużynie z Katalonii nie wiem czy mu sie to uda.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 11:12 1
Barcelone to zamiast na boisko to do teatru
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 11:13 1
W Anglii to by sobie nie pograł. Zresztą ile on tam waży, 50kg?
Zgłoś
Adriano9 2013-06-29, 11:17
Osobiście bym się wstydził padać na boisku tak jak robią te przereklamowane gwiazdy. Jak można być taką boiskową p🤬dą? Upadek po walce bark w bark powinien przynosić wstyd zawodnikowi, a takie padolino i obroty w powietrzu powinny być karane meczami zawieszenia.
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 11:24 7
Zgłoś
recelo 2013-06-29, 11:35 8
Boli dupa że chłopak jest popularny, ma branie i nie można ukrywać jest utalentowany?
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 11:39 1
Z takimi warunkami fizycznymi jakie posiada, nie pozostaje mu nic innego jak tylko dodawać coś od siebie w twardej walce fizycznej. A w Barcelonie przyzwolenie na takie zachowania jest, więc poczekajcie do czasu aż zagra w lidze hiszpańskiej. Tam to będzie odstawiał cyrki
Zgłoś
konto usunięte 2013-06-29, 11:40
Chyba jego boli, bo wygląda na pedała.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem