Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kuciapla 2024-03-09, 21:47
Halman napisał/a:

obiektyw wysmarowany gównem ze nic nie widać?

czarnym gównem
Zgłoś
majeńka 2024-03-09, 22:55
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

majeńka napisał/a:

Podtrzymuję moje zdanie że wszystkich rasistów do utylizacji!

Szczególnie czarnych....

Ja nie rasistka, nie wybieram których.

Ale, jeśli ci to sprawia różnicę, może zrobimy tak:
Wrzucamy do piachu najpierw warstwę rodzimych rasistów, potem panów i panie z filmu powyżej, ponownie warstwę naszych, itd. Dajemy parę milionów lat aż to się geologicznie przerobi. Powstała skała będzie miała ładny wzorek!

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
viking19 2024-03-10, 6:10
i pomysleć, że ja niegdyś w swoim zj🤬ym lewactwie, broniłem cz🤬chów, i j🤬em rasizm.
nie ma teraz większego rasisty, niż ja.
nie po tym, co te czarne małpy odp🤬lają.
tfu.
Zgłoś
majeńka 2024-03-10, 12:26
^ Dobra, ale wiesz że oprócz tych małp są także zdrowi psychicznie asfalci? Bo właśnie pokazujesz dokładnie taką samą logikę jak bydło na filmie powyżej. A ich j🤬 (a raczej, NIE j🤬 tylko powystrzelać. W żadnym razie nie j🤬. )

podpis użytkownika

Zgłoś
viking19 2024-03-10, 17:13
majeńka napisał/a:

Dobra, ale wiesz że oprócz tych małp są także zdrowi psychicznie asfalci?

dobra, ale czaisz że mój tekst w oczywisty sposób dotyczy tylko tych/takich zdziczałych małp(którym odmawiam wszelkich praw)?
nikt rozsądny nie bedzie dawał j🤬ia(skoro już trzymamy się takiej malowniczej poetyki j🤬ia xD) o przyzwoitych murzynów.
bo bez wątpienia tacy też są.
Zgłoś
Monolith1996 2024-03-10, 18:49
Auto glock goes brrrrrrrr.......
Zgłoś
Hades2613 2024-03-10, 22:20
Tylko czarny krzyczy że ktoś jest biały a zaraz po tym "come here nigga"
Zgłoś
majeńka 2024-03-10, 23:30 1
viking19 napisał/a:

dobra, ale czaisz że mój tekst w oczywisty sposób dotyczy tylko tych/takich zdziczałych małp(którym odmawiam wszelkich praw)?
nikt rozsądny nie bedzie dawał j🤬ia(skoro już trzymamy się takiej malowniczej poetyki j🤬ia xD) o przyzwoitych murzynów.
bo bez wątpienia tacy też są.

Niestety sądząc po wypowiedziach chyba nawet ponad połowy obecnych, to nie jest oczywiste. Jest na tym forum wielu dla których biały sebix > czarny inżynier (prawdziwy, nie pontonowy).

Lewacy przy tym utrzymują że wśród czarnych zdziczałych małp nie ma, film z tematu pokazuje że nie dość że istnieją to część z nich jest dodatkowo rasistami. I trzeba być ślepym aby nie dostrzec że wśród czarnych owych małp jest więcej niż wśród białych.
Zaś prawacy twierdzą że każdy czarny jest gorszy. Tzn, negują istnienie czarnych nie-małp.

podpis użytkownika

Zgłoś
viking19 2024-03-11, 7:51
majeńka napisał/a:

Lewacy przy tym utrzymują że wśród czarnych zdziczałych małp nie ma, film z tematu pokazuje że nie dość że istnieją to część z nich jest dodatkowo rasistami. I trzeba być ślepym aby nie dostrzec że wśród czarnych owych małp jest więcej niż wśród białych.
Zaś prawacy twierdzą że każdy czarny jest gorszy. Tzn, negują istnienie czarnych nie-małp.

k🤬a, czyli wychodzi na to, że jestem tylko malowanym lewakiem. :/
a rasiści to nie jest prawdziwa prawica!!11
xD
Zgłoś