Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
pve11 2019-03-14, 17:31
Hiroya napisał/a:

U nas na pierwszym miejscu są produkty zagraniczne ze względu na zagranicznych właścicieli sieciówek, więc co za tym idzie kasa sp🤬ziela z kraju.

Problem leży w systemie w którym przyszło nam funkcjonować. Tutaj woli się doj🤬 podatków sieciówkom, zamiast zwolnić z nich polskich przedsiębiorców. Polska mentalność, mogę mieć źle byle sąsiad miał gorzej. Koniec końców za wszystko płaci nabywca, czyli konsumenci.
Dobrze że kasa nie sp🤬ziela za wschodnią granicę przez masowe zatrudnianie ukraińców, bo Polacy nie chcą już zap🤬lać na socjalne obietnice ich właścicieli.

podpis użytkownika

Gdyby socjaliści rozumieli ekonomię, nie byliby socjalistami.
Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2019-03-14, 17:37 1
co to za k🤬s?
Zgłoś
M................k 2019-03-14, 18:33 3
stefanwtiorturiowanyprzez napisał/a:

co to za k🤬s?

tfuj stary
Zgłoś
volter3101 2019-03-14, 22:18 2
nowynick napisał/a:

sarkazm w jego głosie wyczułem, niemniej bez ostrzeżenia zablokowali pół miasta od strony alej Jerozolimskich jest główny wjazd z obwodnicy (tu pracuję, jak ja się k🤬a wczoraj cieszyłem, że przyjechałem na rowerze), no i Żwirki i Wigury główną drogę z/na lotnisko. Nie dość nasmrodzili, nasyfili to teraz z tego śmieszkują. Jak im się rola nie opłaca to zawsze mogą pójść pracować jak wszyscy inni - ci którzy by zostali zajęli by się masowym rolnictwem i wszystkim by się opłacało...

Ale ty glupi jesteś
Idz jeździć tym rowerem
Zgłoś
D................t 2019-03-15, 0:20 2
Bardzo mnie się podoba wypowiedź pana. Chciałbym zobaczyć zdziwiony ryj dziennikarki.
Zgłoś
e................l 2019-03-15, 7:34 2
gościu robi dobrą robotę, tyle w temacie
Zgłoś
C................n 2019-03-15, 12:36 1
No ciekawostka. Ja na mafie pośrednicze narzekam od 15 lat, a tutaj proszę, wreszcie ktoś się w temacie ruszył...
Zgłoś
wirknc 2019-03-15, 12:41 4
Hiroya napisał/a:

Polecam obejrzeć film tego typa pt. "Zobacz jak Cie kroją markety" fajnie tłumaczy na jaką skale wprowadzane są produkty zza granicy a nasze rodzime Polskie blokowane. To wszystko odbija sie na naszym zdrowiu i portfelu więc w sumie nie ma co sie wkurzać że robią protesty, robią je również z korzyścią dla nas.

Koleś dobrze prawi. Rolnicy są r🤬ani na każdym kroku, i to również w naszym interesie rolnicy protestują. Zobaczcie na półki w takim lewiatanie.... tam praktycznie nie ma polskich warzyw i owoców. Dziwi mnie tylko że jak ktoś chcę zwrócić na to uwagę, to spotyka się z falą krytyki od rodaków...
Zgłoś
wojtex12 2019-03-16, 22:44
wirknc napisał/a:

Koleś dobrze prawi. Rolnicy są r🤬ani na każdym kroku, i to również w naszym interesie rolnicy protestują. Zobaczcie na półki w takim lewiatanie.... tam praktycznie nie ma polskich warzyw i owoców. Dziwi mnie tylko że jak ktoś chcę zwrócić na to uwagę, to spotyka się z falą krytyki od rodaków...

Dobra, to może zlikwidujmy krus i niech każdy rolnik płaci zus tak samo jak większość Polaków. Jaka to sprawiedliwość że rolnik zarabiający 100-200 tyś rocznie płaci 300zl/msc, gdy człowiek z działalnością jednoosobową który zarobi 40 tyś rocznie ma płacić 1300 co miesiąc?
Zgłoś