👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jak By każdy na Tym Forum zarabiał Tyle co oni To weekendy Były by o wiele dłuższe

"Proszę zbadać mnie alkomatem, a jak nie to spotkamy się w sądzie" ło Matko Boska xD
Głupia pinda hańbi stanowisko posła na Sejm Rzeczpospolitej. Powinni jej zabrać mandat i zabronić piastowania funkcji publicznych. Chcę, aby posłami zostawali ludzie odpowiedzialni i wykształceni, a nie pokomunistyczne śmieci, w głowach których zamiast Orła Białego mają flaszkę...
Głupia pinda hańbi stanowisko posła na Sejm Rzeczpospolitej. Powinni jej zabrać mandat i zabronić piastowania funkcji publicznych. Chcę, aby posłami zostawali ludzie odpowiedzialni i wykształceni, a nie pokomunistyczne śmieci, w głowach których zamiast Orła Białego mają flaszkę...

Ooo już POkraki uzbroili się w złotą łopatę i wykopują jakieś artefakty... co następne? "Spieprzaj dziadu"?
To może dla odmiany jakiś świeży news np. że żona Mirosława Drzewieckiego byłego ministra w rządzie PO została złapana na kradzieży drogich futer w Hameryce i grozi jej 5 lat odsiadki
? Swój do swojego ciągnie

Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Ooo już POkraki uzbroili się w złotą łopatę i wykopują jakieś artefakty... co następne? "Spieprzaj dziadu"?
To może dla odmiany jakiś świeży news np. że żona Mirosława Drzewieckiego byłego ministra w rządzie PO została złapana na kradzieży drogich futer w Hameryce i grozi jej 5 lat odsiadki
Do mnie to?

@ Zly_wrecz_okropny - zrób taki temat, a nie czepiasz się, że inni o tym nie piszą... ktoś Ci broni?

Zly_wrecz_okropny napisał/a:
No bo jak ktoś jest przeciwko pisu to musi być z platformy

Bronisław_Komorowski napisał/a:
No bo jak ktoś jest przeciwko pisu to musi być z platformy![]()
Akurat autor jest, więc w czym problem biedo umysłowa? Bo komu normalnemu chce się wyszukiwać "haków" sprzed lat i wrzucać tutaj z podpisem polska "elyta"... Żeby to jeszcze jakaś świeża sprawa była to tak

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie