👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@zły
Nikt Cię tu nie obraził, a Ty zachowujesz się jak polityk.
Nikt Cię tu nie obraził, a Ty zachowujesz się jak polityk.

To nie ona jest poje**** tylko ludzie którzy ją wybrali. Bo tak jest w demokrecji, że głupi ludzie wybierają jeszcze głupszych!!!!

Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Ooo już POkraki uzbroili się w złotą łopatę i wykopują jakieś artefakty... co następne? "Spieprzaj dziadu"?
To może dla odmiany jakiś świeży news np. że żona Mirosława Drzewieckiego byłego ministra w rządzie PO została złapana na kradzieży drogich futer w Hameryce i grozi jej 5 lat odsiadki
? Swój do swojego ciągnie
Wyczuwam ból dupy.

kubaiks napisał/a:
Natomiast w sejmowej kantynie (chyba) można zakupić alkohol. .
W sejmowej kantynie alkohol jest za darmo.
Na pochybel skur**synom.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie