Fragment serialu Utopia.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:44
Fragment serialu Utopia.
A ja jestem propolski probiały i truprawilny dlatego dam piwo gdyż piwo to napój bogów, delektujmy się nim!
Dobry fragment, który ukazuję hipokryzję pseudo-ekologów. Tak jak ci ekolodzy atakujący platformę wiertniczą, ale przypływając na łódce z silnikiem spalinowym, wyubierani w profesjonalny sprzęt a nie lniane koszule
Ekologia to po prostu kolejny temat do manipulowania tłumem. Temat, w którym zwykli ludzie mogą się łatwo wypowiedzieć, a politycy ładnie zaprezentować. Do tego jest idealną odpowiedzią na pytania jak sprzedać coś na co nie ma popytu, albo jak sprzedać coś pięć razy drożej. Wystarczy powołać się na ekologie i ochronę środowiska.
Nie jestem przeciwko ekologicznemu myśleniu, sam trochę naiwnie, aczkolwiek z dużą satysfakcją segreguje swoje śmieci. Trzeba sobie jednak zdawać sprawę z tego, że faktyczny stan klimatu i środowiska jest w rękach tzw. wielkiego kapitału i ludzi rządzących tym światem. Jedynym prawdziwym sposobem na ochronę klimatu i środowiska jest rozwój coraz to nowszej i bardziej opłacalnej technologii i wspieranie takich badań, aby to co czyste i ekologiczne mogło być powszechne i opłacalne.
W tym temacie polecam zdrowe i racjonalne podejście zaprezentowane w tym filmiku.
Nie jestem przeciwko ekologicznemu myśleniu, sam trochę naiwnie, aczkolwiek z dużą satysfakcją segreguje swoje śmieci. Trzeba sobie jednak zdawać sprawę z tego, że faktyczny stan klimatu i środowiska jest w rękach tzw. wielkiego kapitału i ludzi rządzących tym światem. Jedynym prawdziwym sposobem na ochronę klimatu i środowiska jest rozwój coraz to nowszej i bardziej opłacalnej technologii i wspieranie takich badań, aby to co czyste i ekologiczne mogło być powszechne i opłacalne.
W tym temacie polecam zdrowe i racjonalne podejście zaprezentowane w tym filmiku.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie