Czy szerszeń potrafi uśmiercić człowieka? A jeśli tak to ile użądleń jest potrzebnych, aby to się stało? Czy szerszenie są w rzeczywistości groźniejsze od os i pszczół? Zapraszam!
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
2025-12-08, 18:26
Co wy od niego chcecie? Dobrze opowiada. Zapomnieliscie hasło "sadol uczy i bawi"?
Wiela kosztuje główna?
@up, A tak w sumie to ta pasta wcale taka nierealna nie jest, w jego oczach już można wykryć psychopatię i multum nienawiści, coś mi mówi że ta pasta jest opisem tego co się naprawdę zdarzyło.
@up, A tak w sumie to ta pasta wcale taka nierealna nie jest, w jego oczach już można wykryć psychopatię i multum nienawiści, coś mi mówi że ta pasta jest opisem tego co się naprawdę zdarzyło.
2Xup Zauważyłeś, podobieństwo jego dykcji do dykcji Makłowicza?
ta pasta od tego samego kolesia co jego stary był wędkarzem?
ktoś tam pisał o autentyczności pasty, widziałeś kiedyś nauczyciela wychowania fizycznego, który naraziłby swoich podopiecznych na chociażby katarek? u mnie w liceum przy 20 stopniach trzeba było męczyć nauczyciela... (grow up my troll
)
ktoś tam pisał o autentyczności pasty, widziałeś kiedyś nauczyciela wychowania fizycznego, który naraziłby swoich podopiecznych na chociażby katarek? u mnie w liceum przy 20 stopniach trzeba było męczyć nauczyciela... (grow up my troll
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie