Czy szerszeń potrafi uśmiercić człowieka? A jeśli tak to ile użądleń jest potrzebnych, aby to się stało? Czy szerszenie są w rzeczywistości groźniejsze od os i pszczół? Zapraszam!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tyle mamy do powiedzenia...
Co wy od niego chcecie? Dobrze opowiada. Zapomnieliscie hasło "sadol uczy i bawi"?
konto usunięte
2017-08-31, 20:02
Wiela kosztuje główna?
@up, A tak w sumie to ta pasta wcale taka nierealna nie jest, w jego oczach już można wykryć psychopatię i multum nienawiści, coś mi mówi że ta pasta jest opisem tego co się naprawdę zdarzyło.
konto usunięte
2017-08-31, 21:11
A czy wiecie, że sowa potrafi obrócić głowę o 360, ale tylko raz?
konto usunięte
2017-08-31, 21:49
2Xup Zauważyłeś, podobieństwo jego dykcji do dykcji Makłowicza?
O, wysyp polactwa w pełni.
ta pasta od tego samego kolesia co jego stary był wędkarzem?
ktoś tam pisał o autentyczności pasty, widziałeś kiedyś nauczyciela wychowania fizycznego, który naraziłby swoich podopiecznych na chociażby katarek? u mnie w liceum przy 20 stopniach trzeba było męczyć nauczyciela... (grow up my troll

)
Tyle razy już było tłumaczone - gość płaci, wchodzi na główną, a Sadol ma dzięki temu hajs na dorzucanie chomików do serwerowni. Więc już, posmarować maścią bolące dupska, ominąć temat i cieszyć się życiem stulejarzy.