Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:13
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TT4 2018-02-02, 15:04 5
Powinni zaczepić dwie
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-02, 15:07 23
TT4 napisał/a:

Powinni zaczepić dwie

A nawet "czy"
Zgłoś
garota 2018-02-02, 16:16 3
Albo żadnej bo i tak by jebło...
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-02, 16:19 4
i c🤬j strzelił w domek z kartonu, który to można otworzyć otwieraczem do konserw
Zgłoś
jan.rzut 2018-02-02, 18:23 1
na lewo go ściągać powinien, ogólnie bez zwyżki takie drzewo ciężko uciąć.
Zgłoś
ellsworth 2018-02-02, 20:56 1
Boże, co za debil. Zamiast ścinać po kawałku drzewo to p🤬dnął kilkunastometrowca na raz... Skąd się tacy biorą? Tak to można harwesterem ścinać.
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-03, 2:13 1
Jak do takiego drzewa nie można już wezwać profesjonalnej ekipy? To się w głowie nie mieści.. Myślę, że wyszłoby go to dużo taniej niż ten dach.
Zgłoś
mokushiroku 2018-02-03, 2:18
Nie każdy może być arborystą z zawodu i mieć sprzęt do wspinaczki.Byle po taniości ale na bogatości.Domek sobie i tak kartonem załata czy inną kaką
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-04, 0:40
przynajmniej nie bdzie musial drzewa do domu nosic
Zgłoś
konto usunięte 2018-02-10, 2:42
może gdyby ktoś trzymał tę line to by nie jebło
Zgłoś
Wiewór 2018-02-10, 22:03
Ja tam drwalem Nie jestem ale Na moje oko to tego drzewa nie szło ściąć na raz k🤬a trzeba je pociąć po kawałku
Zgłoś
wsza104 2018-02-15, 1:00
jedna była przypięta do słupka betonowego i czegoś po za kadrem...amatorzy ... sp🤬olili ...
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem