👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

i c🤬j strzelił w domek z kartonu, który to można otworzyć otwieraczem do konserw
na lewo go ściągać powinien, ogólnie bez zwyżki takie drzewo ciężko uciąć.
Boże, co za debil. Zamiast ścinać po kawałku drzewo to p🤬dnął kilkunastometrowca na raz... Skąd się tacy biorą? Tak to można harwesterem ścinać.

Jak do takiego drzewa nie można już wezwać profesjonalnej ekipy? To się w głowie nie mieści.. Myślę, że wyszłoby go to dużo taniej niż ten dach.
Nie każdy może być arborystą z zawodu i mieć sprzęt do wspinaczki.Byle po taniości ale na bogatości.Domek sobie i tak kartonem załata czy inną kaką

Ja tam drwalem Nie jestem ale Na moje oko to tego drzewa nie szło ściąć na raz k🤬a trzeba je pociąć po kawałku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie