👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taką drogę chcę mieć do domu
I na kazdym zakręcie działko przeciwlotnicze dla nieproszonych gości

Zachwycająca jest ta betonowa droga.
Swoją drogą ciekawe ilu chińskich robotników wyzionęło ducha przy budowie tej drogi.
Swoją drogą ciekawe ilu chińskich robotników wyzionęło ducha przy budowie tej drogi.
@ePeel
Na hardzie przyjacielu
Chyba że nie masz latek i mamusia musi pozwolić to sobie szukaj w google.
p.s.
przeczytaj co jest napisane w logu sadola
Na hardzie przyjacielu

Chyba że nie masz latek i mamusia musi pozwolić to sobie szukaj w google.
p.s.
przeczytaj co jest napisane w logu sadola

Przez chwilę miałem wrażenie, że to w okolicach Monte Cassino, ale teraz stawiałbym raczej na Chiny.
Może już niedługo będzie można na tej trasie poszaleć w grze Assetto Corsa: assettocorsa.net/forum/index.php?threads/tianmenshan-mountain-progress...
J🤬 wszystko na wschód od Polski.

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.

Kurcze dzięki tym dronom już tyle wyj🤬ego materiału dostaliśmy. Nobla dla wynalazcy j🤬ych dronów!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie