Koledzy ale Velture nie jest jakimś menelem. Nie jednej k🤬ie marzył by się fisting (czy raczej może footing? legging?) tym kikutem

Halman napisał/a:
się ktoś zaraz wk🤬i...
Ty sie wk🤬isz jak nie dostaniesz piwek za swój post bo tylko tym żyjesz. Wirtualnymi piwkami na sadolu.

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
VeIture napisał/a:
Ty sie wk🤬isz jak nie dostaniesz piwek za swój post bo tylko tym żyjesz. Wirtualnymi piwkami na sadolu.
a nie mówiłem...

C🤬j, ze to sadol i jazda po każdym jest w normie ale osobiście uważam, ze jednak nasz kulawy pirat ma jaja i zajebiscie twardą psyche. Co by nie było, po pokazaniu swojego ryja i podzieleniu się swoim problemem cześć sadoli traktuje Cie jak sadolowego brata. P🤬lniętego bo p🤬lnietego ale wciąż sadolowego brata
mam nadzieje, ze tych pocisków nie bierzesz całkiem do swojego trój-kończynowego kadłuba

podpis użytkownika
Putin la Puta Kaput
Halman napisał/a:
, pozostało wam się teraz umówić...
Luzik, pod warunkiem, że dołączysz. W końcu ktoś musi dupę nadstawić

podpis użytkownika
Putin la Puta Kaput
yaiba napisał/a:
Luzik, pod warunkiem, że dołączysz. W końcu ktoś musi dupę nadstawić
moja dupa jest moją prywatną własnością i służy mi tylko do srania. Tak też można.
Halman napisał/a:
moja dupa jest moją prywatną własnością i służy mi tylko do srania. Tak też można.
No i czar prysł

podpis użytkownika
Putin la Puta Kaput
Ehh, przez te 4 lata nieobecności brakowało mi tego, a sam Sadol, jaki był, taki jest.
Nadal wszyscy się tu kochają jak jedna wielka rodzina, czyli pewnie każdy każdego z chęcią zaj🤬by siekierą
Nadal wszyscy się tu kochają jak jedna wielka rodzina, czyli pewnie każdy każdego z chęcią zaj🤬by siekierą